Întrebare fară răspuns

Dacă fac cerere de portare voi fi sunat de către Orange pentru contraoferta?

Bună! Dacă fac cerere de portare, voi fi sunat 100% de către Orange pentru contraoferta? Vreau neapărat abonamentul de 4 euro!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Antonescu: De sunat.... vei ”fi sunat 100%”, probabil ți se va oferi o alternativă atât de abonament cât și celelalte (prepay, Yoxo), dar nu va fi totul atât de roz precum ai spera. Eu unul cu aproape 20 de ani de abonament am ales prepay renunțând la toate facilitățile unui abonament. Motivul: Oferta era departe de a fi satisfăcătoare. Succes în negocierea ofertei Orange.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

M-am portat de la Vodafone la Digi, de la Digi la Orange. De la Orange nu am mai plecat.
Dar niciodata nu am fost sunat. Pur si simplu am primit confirmarea ca operatorul a acceptat portarea si gata.
Nu exclud sa fii sunat, dar nu te baza pe asta pentru o negociere, ca ai sanse foarte mari sa nu te sune nimeni.

Trixen
Trixen

Trixen

User level
Nivel
3
2391 / 5000
puncte
Custom field 2
Trixen

Mulțumesc pentru răspunsurile dumneavoastră! În prezent dețin un Orange ME start 7 New, cu 50GB și Roaming! Tocmai ce am primit Fun 8 fără Roaming, 45 GB internet, nelimitat social media, și o reducere de 50% pe toată durata perioadei contractuale, adică 4 euro!

Și ești mulțumit de ofertă?
Sunt șanse sa te sune, dar la fel de bine nu te va suna. De obicei, Orange trimite sms și te pune pe tine să suni la 300, poate așa vei obține oferta pe care ți-o dorești.

Rectific! 4 euro e reducerea pe toată durata menținerii abonamentului! Iar la trafic, am total 65! 15gb+50 bonus, însă doar pe perioada contractuala! Nu am Roaming! Știți vreo soluție pt Roaming? Cam la doi ani călătoresc

La mine in urma cu 2 ani nu au contenit să mă convingă că mai ieftin nu există. De atunci cheltuiesc cu prepayul 20€/an si apelez zilnic în orice rețea. Trăiască VoIP.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Pentru roaming, activezi temporar fun 10 și ai termen 14 zile să-l reziliezi. Dacă călătorești mai mult timp și ai nevoie de roaming SEE, ramai cu fun 10.

Atunci activezi un număr prepay, dacă ai nevoie musai de roaming. Sau pui telefonul în mod avion, și când ajungi la destinație, treci pe wifi și o sa ai activ apel wifi. Dezavantajul este că nu este disponibil serviciul sms peste IP, ca la Vodafone. Practic tu poți primi doar apeluri pe wifi sau pe VoIP (telegram, whats App sau alte acest gen).

@Razvan: Apelul wifi nu e valabil în roaming nici măcar cu roaming activ, ca să nu mai vorbim despre cazul cu roaming inactiv. Consumă din resursele de pe SIM (minute SEE) care lipsesc. E o problemă de furnizor de servicii, aka Orange. Singurele valabile in roaming sunt serviciile care nu depind de SIM, adica cele ca Whatsapp cu conectare pe wifi.
Personal, din acest motiv am trecut pe prepay: era nerentabil ca abonament cu resurse în SEE.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Apelul wifi poate fi folosit în roaming, cu condiția să pui telefonul în mod avion pe teritoriul României și să nu îl scoți pe teritoriul țării în care mergi. El rămâne agățat cu IP de România și în acest mod nu mai este restricționat apelul wifi.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!