anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce merge netul asa greu ?

Inteleg is multi conectati la retea dar nici sa mearga in bataie de joc , pun poze , videoclipuri in care nu se incarca paginile si mai fac si oferte mari , daca nu se remediaza ceva ,eu si familia mea , si o sa mai conving lumea sa schimbam reteaua , in ultima vreme , numai merge nimic la orange , dar ce.i cu abonamenti favorizati !
Piatra neamt , strada Maratei
Faceti ceva ca toata lumea se plange de serviciile proaste pe care le oferiti in ultima vreme
Marele servici *100# in poza de mai jos
3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
Salutare! Ai probleme și în exterior și la interior? Poți încerca temporar să comuți în 3g de la setări-conexiune- rețea mobilă- 3g ( sau ceva asemănător, în funcție de tipul de telefon) și vezi dacă este mai bine. Sper să rezolve cumva și prin suplimentare de echipamente, pentru că e clar că în zona respectivă e o congestie de rețea. Poți să trimiți și o sesizare scrisă la serviciul.clienti@orange.ro, pentru a fi mai convingător și sper să ai succes!

FLo1
#StarMember
@Alexandru Todirita: Dacă problema este doar la serviciile de NET și predominant la interior, iar la exterior e ok, atunci dacă vei dori să vizionezi ”videoclipuri” sau ceva pe Netflix (de exemplu), încearcă să te muți în balcon (terasă). Doar vine iarna și Orange probabil asta îți dorește dacă nu îmbunătățește serviciile din zonă. BTW: Eu am făcut sesizări de mai bine de 2 ani de zile (și nu una singură), iar situația este neschimbată. Și asta în ”buricul târgului” metropolitan al centrului universitar numit Cluj. Acum am obosit.... sunt om și eu.

Sa faca ceva ca altfel o sa iau masuri si fac ori o petitie si va fi la sigur viralizata sau o sa le zic la toti prietenii mei , sa schimbe reteaua si dupa sa vezi ce o sa mearga , nu am mai vazut asa net de pe timpul bunicii