Întrebare fară răspuns

Oferta abonament 4 euro!

Bună seara! Am înțeles ca unii abonați Orange care au făcut cereri de portare către alți operatori, au primit ca și ofertă, abonament de 4 euro, 50gb, sms și minute naționale nelimitate, 300 minute internaționale, fără acces Roaming. De fapt e fun 8 redus la 4 euro, pe toată perioada menținerii abonamentului! Se poate primi și din cadrul departamentului de retenție? Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!

Nici cel de 5 euro nu se mai dă de ceva vreme, dar de 4 euro, chiar n-am mai auzit. Așa cum spune și Razvan, poți trage speranță la un 6 euro, dar e cam greu de obținut și acela.
Dacă vrei soluții ieftine, fără prea multe pretenții, poți alege abonamentul yoxo sau prepay.
Detalii despre yoxo ai aici:
https://www.yoxo.ro/

Baftă!

Exista oferta, eu am vrut sa mut un nr pe digi și unul pe Vdf ca prinsesem oferta buna dar când am văzut mesajele de la orange cu oferta m-am răzgândit . Am 65 gb net min si sms nelimitat in orice rețea și 200 internaționale

GreenArrow
GreenArrow

GreenArrow

User level
Nivel
1
341 / 750
puncte
Custom field 2
GreenArrow

@Goly: Frumoasă treabă. Deci se poate. Doar că nu e pentru oricine. Motiv pentru care eu unul am schimbat abonamentul de aproape 20 de ani pe un prepay. Pentru că această ”abordare” nu este pentru toți clienții, oricât de corecți am dori să fim față de furnizorul de servicii.

eu sunt pe invers :) - de la 8 euro (cu tva inclus) 72gb net 600 minute internationale am trecut la abonamentul de 15 euro nelimitat net si etc ...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!