anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

"Comanda ta a fost anulata" iPhone 13pro

Andreivali
Junior
Bună dimineața,
Am făcut precomanda de pe 21 octombrie, cum este posibil ca la o luna sa primesc duminica mesaj cu comanda ta a fost anulata, fără lămuriri, fără un motiv, nu mi se pare in regula deloc. Cer lămuriri.
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Salutare! Cu siguranță, ai dreptate, dar cel mai bine este să iei legătura cu Serviciul clienți și să ceri detalii suplimentare. Sper să afli tot ce trebuie! Baftă!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Din pacate, am vazut chestia asta mult prea des in Comunitate. :)) Presupun ca e o problema cu stocul, motiv pentru care comanda nu mai poate continua.
Client Orange

Andreivali
Junior
Problema nu este ca inca nu este in stoc, problema este ca sunt luate decizii in locul tău. Comanda anulata de ex, ma poți chema in magazin, informa. Răbdare este, dar sper ca mâine când merg la magazin sa nu trebuiască sa resetam precomanda pentru a mai aștepta o luna sa ajungem iar la comenzi anulate

Andreivali
Junior
Sa nu mai spun faptul ca deja sunt sunat sa imi ridic cardul Orange money, si poate ne trezim si cu o factura scadenta, dar pe departamentul mobil zero barat.

AnTT
Explorator
Pe topicul acesta in categoria Orange Money eu pot sa iti recomand cu caldura sa folosesti cardul de credit Orange Money cand iti cumperi iPhone pe care il doresti: vei avea 24 rate fara dobanda si 3% bani inapoi (pana la 100 lei). Si il poti obtine 100% din aplicatie, so iar un super avantaj!

Razvan
#StarMember
Până la urmă, ce ai rezolvat. Cred că comanda a fost anulată automat de softul programului.