Întrebare fară răspuns

Latenta/ viteza scăzută oraș Ludus

Buna ziua, de o anumite vreme in orașul Ludus Jud.Mureș am constatat ca viteza și latenta este destul de mare. Și prietenii mei au început și multe cunoștințe au sesizat acest lucru indiferent de telefon/ platforma iOS, Android. Deci merge greu foarte greu.

Aduc la cunoștința acest aspect fiindcă deja migrează la concurenta pentru acest aspect. Vin sărbătorile, va rog sa faceți ceva fiindcă efectiv uneori este inutilizabil.

Pentru detalii celula din locație sau alte aspecte va rog sa scrieți aici de ce aveți nevoie.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut, Gamernorbi.
Am văzut că ai mai adăugat un topic asemănător în urmă cu peste 1 an. O perioadă a fost în regulă viteza și acum este din nou scăzută? De cât timp, aproximativ ai observat această situație?

Pune niste teste de viteza din aplicatia Ookla pe cateva servere cunoscute - Orange Cluj, Bucuresti de exemplu.
Ce telefon ai? Daca ai un Samsung la indemana putem vedea pe ce statie si sector esti conectat foarte simplu direct din meniul de service, dar daca nu ne descurcam si un netmonitor.

Niciun raspuns?tot mai prost merge pe zi ce trece.
In halul asta o sa le recomand Digi chiar daca voi duce lipsa de eSIM si NS.Nu pot utiliza reteaua in conditii optime.

@GAMERNORBI: Așa cum am mai menționat și pe alte topicuri, cel mai important aspect este să alegi furnizorul care are semnal / servicii la calitatea dorită de tine. Tariful sau resursele sunt aspect secundar al problemei. Succes.

@GAMERNORBI îmi pare rău pentru întârzierea răspunsului. Colegii mei au verificat și este o antenă afectată de un incident. Se lucrează la remedierea situației. Mulțumim pentru înțelegere.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!