Întrebare cu răspuns(uri)

Plătesc factura dar nu primesc 5 pinate.

Buna seara,
Plătesc factura dar nu primesc 5 pinate.
De ce?

Cataleya
Cataleya

Cataleya

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
Cataleya
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Cataleya, bun venit in Comunitate!!!
Cum ai facut plata? Pt a primi Pinata, trebuie sa platesti factura doar din aplicatia My Orange.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Cataleya, bun venit in Comunitate!!!
Cum ai facut plata? Pt a primi Pinata, trebuie sa platesti factura doar din aplicatia My Orange.

Salutare!
Mai mult, trebuie să accesezi chiar meniul din dreapta jos ,,Mai multe" apoi Pinata party, secțiunea ,,Câștigă pinate", apoi ,,Plată factură"etc. Intri acolo și ulterior faci plata. Altfel, nu primești pinate.
Baftă!

Nu e neaparat necesar sa accesezi "Plata factura" din Pinata Party. Eu merg in aplicatia My Orange si platesc direct factura de acolo, nu mai merg la Pinata Party. Si mai e ceva, pentru a primi cele 5 pinate, mai trebuie ca plata facturii sa fie prima intr-o luna calendaristica. De ex, eu pot plati factura intre 23 ale lunii si 6 ale lunii urmatoare. Daca am platit factura pe 3 noiembrie, pe urmatoarea trebuie sa o platesc la inceputul lunii decembrie, nu la sfarsitul lui noiembrie, altfel, chiar daca fac plata prin aplicatia My Orange, nu primesc cele 5 pinate.

Ciudat, eu dacă nu accesez acest meniu, nu primesc punctele. Sau poate îmi scapă ceva. A, primesc doar dacă accesez cronosul!

"Acțiunea “Plata factura” va fi recompensată cu 5 Pinate care valoarează 70 puncte fiecare și se acordă exclusiv pentru prima plată de factură pe fiecare cod de abonat administrat în cont în decursul unei luni calendaristice din perioada Campaniei", citat din regulament. Numarul de telefon pentru care faci plata este adaugat in My orange? Daca da, poate faci plata la pos nu online

@Viocat: ai înțeles greșit. Orice plată, chiar și online dacă nu e din aplicație și selectând pinata în prealabil .... bye bye puncte. Despre plăți offline nu mai povestim, în contextul în care vrei puncte la pinata.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!