Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Am câștigat cu Pinata Party (Campania II)

Buna. Sunt nespus de bucuros ca am reusit sa castig! Orange sunteti cei mai tari. Nu am crezut pana nu am primit astazi telefonul! Bafta celorlalți. Mai aveti sanse la premii bune.

Răspunsuri

Pagina 3 din 4

Felicitari. Ti-am zis eu ca castigi ceva daca intri la fix 12.30 )) Nu e cinstit pentru toti. Nu fiecare stie de acest forum si de aceasta ora 12.30. Daca au pus interval, trebuiau sa-l respecte si de fiecare data sa fie random ora. Dar asta este ) Eu oricum sunt multumit de tot ce am castigat si multmesc inca o data echipei Orange pentru astfel de concursuri organizate. Imi pare rau pentru ceilalti care nu au avut conditii egale. Poate data viitoare Orange va intelege greselile si vor face un concurs echitabil.

Normal, ca voi lucrati la Orange . Oricum nu am castigat ce doream, si la suprapret; ma simt de parca l'am cumparat de pe eMag :)) "nemultumitului i se ia darul?"
Se multumeste oricum ;)

Cine lucreaza la Orange >????) Sunt un simplu student. Daca te-ai referit la mine. Nu poti zice ca ai luat ceva la suprapret pentru ca punctele din aplicatie se castiga pentru actiuni pe care la faci de obicei. Ele vin ca bonus, nu trebuie sa platesti pentru ele !

Bună ziua!
Saptămâna trecută Tv Samsung, săptămâna asta soundbar Samsung.
Cei care spun ca nu e adevărat acest "joculeț", îi rog să dea leave, așa voi avea și mai multe șanse de câștig.

Alberto, da-mi voie sa fiu sceptic, te rog. :))

Si eu am castigat un rucsac. Dar asta pentru ca erau 20. Daca erau 2 sau 5, cum erau premiile mai "mari", n-aveam nicio sansa. Si nu viteza e de vina. Hai sa fim realisti. Nu tine de viteza. Sau mai bine zis, tine de viteza, dar in conditiile de aglomeratie in care se afla Pinata la anumite ore, si felul in care sunt aranjate premiile in lista, este imposibil pentru orice om sa dea click atat de repede. Vreau video recording in care sa se vada intervalul de timp in care se desfasoara actiunea (ar fi un video foarte scurt, pentru ca premiile alea se dau in 2 secunde) si cand se dau click-urile in intervalul ala de timp. Pana atunci, cum ziceam mai sus, da-mi voie sa fiu sceptic. :)

Ma bucur foarte mult ca ai castigat. Felicitari! Si cred ca ai castigat cele mai multe premii dintre toti, dar da-mi voie sa fiu sceptic cu privire la viteza de click pe care cineva (oricine) o poate avea, in conditiile de functionare ale aplicatiei.

Nu am câștigat niciodată niciun premiu faptic și nici nu am văzut vreodată premii disponibile dar în schimb am activat pe baza punctelor opțiuni de minute!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!