Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Am câștigat cu Pinata Party (Campania II)

Buna. Sunt nespus de bucuros ca am reusit sa castig! Orange sunteti cei mai tari. Nu am crezut pana nu am primit astazi telefonul! Bafta celorlalți. Mai aveti sanse la premii bune.

Răspunsuri

Pagina 2 din 4

Alberto, se pare ca tu ar trebui sa ne dai reteta succesului. :))) Majoritatea userilor de aici n-au reusit sa revendice niciun premiu.

Da, trebuie sa fii rapid. Dar nu stiu cine poate sa fie atat de rapid, in conditiile in care premiile sunt amestecate, si pierzi timp pretios dand scroll printre ele pana ajungi la cel pe care ti-l doresti sau pe care ti-l permiti.

Daca tu ai reusit doar fiind rapid, felicitari. Dar avand in vedere cat de repede se dau premiile alea...nu stiu ce sa zic. :) Se dau la nivel de fractiune de secunda. In cateva secunde, deja toate premiile sunt cu stoc 0. Si nu vorbim decat de 2-3 secunde. Deci...nu stiu ce sa zic.

De cand a inceput promotia am incercat sa fiu rapid si in roaming si acasa, si la secunda si cum vreti voi. De vreo 3 ori nici macar nu am vazut sectiunea "alege premiul" doar stoc epuizat , si dupa ce au facut modificarile cu cresterea punctelor premiilor si programul chiar am fost doar pe post de Check In. Am vreo 3600 pcte si cred ca le voi folosi pana la urma pentru pachetele de minute si internet, sa nu le pierd totusi. Am ajuns la concluzia ca la cat timp si nervi am lasat pe paginile astea la anumite ore din zi, mai bine incep sa cumpar usor usor premiile astea. Cred ca am mai multe sanse asa. :)) Nu sunt nici ipocrit, sunt constient ca la ora 14:00 sau 12:30 mai nou, sunt active mii poate zeci de mii de persoane la bataie pe aplicatie. Felicitari Alberto, esti un caz aparte :) , la mai multe.

Johsnrvo. Dar refresh faci? Eu nu am reușit sa iau televizorul saptamana asta. Si am gasit totusi "hotul". Felicitări Albert. In schimb am luat rucsacul si wireless incarcatorul. Am cu ce incarca telefonul nou castigat de aici

@joh intreb asta pentru ca la mine la 12.30 fix cred ca au stat vreo 10 secunde premiile disponibile alea cu puncte mici. Televizorul, ceasul si kindle-ul au disparut intr-o 1/2 de secunda. De asta te-am intrebat ca tu zici ca nu le-ai vazut deloc. Ce e imposibil !

Felicitări @Zop pentru premiul câștigat. Felicitări și prietenei tale și tuturor celor ce ați câștigat.
Cu multa insistenta, tărie de caracter și eu am reușit să câștig premii la Pinata.
Pentru telefon nu am mai avut punctele necesare și cred că punctele mari ar fi trebuit puse de la începutul campaniei. Astfel fiecare și-ar fi stabilit să joace pentru un anumit premiu și n-ar fi putut lua 5-7 premii in mai multe săptămâni. Automat ca sa faci minim 1500 de puncte trebuia să faci câteva operațiuni către Orange, care poate n-ar fi fost rentabile fata de premiile puse în joc. Dar dacă 2 luni premiile au fost cu puncte puține, cei care au câștigat au putut intra in fiecare săptămână să revendice alte premii. La următoarele concursuri ar trebui gândit un alt sistem de bonusare și premiere.

Dragilor, vineri la ora 10.00 s-au pus în joc 14.000 de lei în vouchere de 400 de lei, prin programul rabla, pentru achiziția de mașini de spălat. Vineri la ora 10.03 când am intrat eu pe site, stocul era epuizat. Despre ce discutam? Probabil și la Pinata, stau oamenii cu miile conectate, sa nu vă imaginați că sunt doar 10 persoane in fiecare marți....mai ales că e vb sa primești chestii gratuit. :) Eu sunt resemnat, sunt convins că nu o să câștig nimic. :))

@teacher_ Sa stii ca e posibil sa castigi !!!! Iti trebuie minim 1500 de puncte !!! Saptamana viitoare vor fi foarte multe premii in jur de 50 !!! Daca stai, reusesti sa prinzi ceva ! Succes !

Am prins si eu azi "Bateria externa", am primit codul pe email dar surpriza, nu am unde sa'l bag. :))) Felicitari castigatorilor

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!