Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Millidge și Doig revin cu poftă de sărbătoare

Salut tuturor!

Avem vești bune! În prag de Sărbători, noua ofertă PrePay vine cu bonusuri și premii în bani și telefoane 5G. 

 

Iarna aceasta, utilizatorii PrePay primesc bonus de Internet pentru fiecare reîncărcare, fie că aleg reîncărcarea cu credit, fie că aleg o extraopțiune.  Pentru fiecare 1 euro credit reîncărcat se primesc automat câte 10 GB valabili 60 de zile și care pot fi folosiți atât național, cu o opțiune activă de minimum 5 euro credit, cât și în roaming, cu o opțiune de minimum 10 euro credit (în limita de date disponibile în roaming SEE).

Mai mult, prin tragere la sorți (înscriere gratuită în tombola la *100#), clienții Orange PrePay pot câștiga 1.000 euro in contul Orange Money sau un smartphone OPPO Reno6 5G.

 

Campania se desfășoară în perioada 18 noiembrie 2021 - 26 ianuarie 2022, iar aici găsiți mai multe detalii și reglamentul.

 

Sunteți pregătiți? Orice reîncărcare este câștigătoare! Mult succes!

#MotivDeSărbătoare

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

@Vio73 eu ziceam că nu merge reincarcat cu 1 Euro credit, opțiunea de 1 Euro știu că este. Poate că mai am in cont 4 Euro credit și am nevoie de 1 Euro credit și nu exista aceasta posibilitate. Se poate de la minim 4 Euro.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!