Întrebare fară răspuns

Orange Money sau Revolut pentru Aliexpress

As vrea sa cumpăr niște ochelari de ciclism de pe aliexpress și acolo am văzut ca pot plăti cu cardul dar nu am posibilitatea (probabil la acel client cred) sa plătesc cu PayPal. As vrea sa plătesc cu altceva decât cu cardul băncii mele. Ar fi mai bine sa plătesc cu Orange Money sau sa îmi fac revolut și sa fac carduri virtuale care nu sunt valabile decât parca la o singura tranzacție. Sau orange money și ma bazez pe el.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

In caz ca banca ta nu ofera ea insasi carduri virtuale, poti merge pe varianta cu Revolut si sa incarci cardul virtual cu exact suma necesara pentru cumparatura respectiva.

Personal n-am avut probleme cu platile de pe AliExpress. Cu toate astea, intotdeauna e recomandat sa fii precaut cu platile online.

@Nexus11: Pentru un furnizor nu foarte periculos :)), poți plăti și cu un card fizic (nu virtual). Ceea ce consider de analizat: cursul de schimb si eventuale comisioane. Unde e mai convenabil, cu acela defilează. Poate OM îți oferă un curs de schimb mai convenabil decât Revolut. E live... deci poți vedea direct, oricând.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!