Întrebare fară răspuns

Abonament cu iPhone 13 pro MAX fără plata in avans

De ce abonament as avea nevoie pentru iPhone 13 pro MAX ?
Dar fără avans se poate face abonament ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!

Acum depinde ce ți se cere. dacă nu ți se cere avans, atunci este evident că ratele și cel mai probabil valoarea abonamentului lunar vor fi mai mari. Dacă ți se cere avans, atunci ratele lunare vor fi mai mici și valoarea abonamentului poate fi și ea mai mică. Dar trebuie să știi că, în general, abonamentele mai mici de 15 euro, nu au resurse de internet nelimitate și există posibilitatea să depășești cantitatea de internet inclusă, deci poți să faci și costuri suplimentare.
Cel mai bine este să faci o simulare în magazinul online, fiind logată în contul tău My Orange, ca să-ți faci o idee despre preț.

Din păcate, momentan văd că nu este pe stoc în Magazinul Online Orange.

https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/apple-ipho...
Dar poți să mergi într-un magazin Orange și să întrebi acolo, iar tot acolo vei afla și toate detaliile.

Tipurile și valoarea abonamentelor sunt aici:
https://www.orange.ro/abonamente/

Dacă ai terminat cumva perioada contractuală sau ești în perioada în care poți cere o ofertă, poți apela cu încredere la Serviciul Clienți și cere o ofertă personalizată, care să includă și acest model de telefon (dacă îl au pe stoc). De regulă, la telefoanele scumpe, nu te lasă ei să le achiziționezi fără avans.
Îți urez succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!