Întrebare fară răspuns

11 ani și 6 luni fără nimic din partea Orange

Cum este posibil ca în 11 ani și jumătate sa nu beneficiez de nici un telefon la reală reducere. Punctele dispar că din senin mereu, sunt abonat complet (2 abonamente, tv și internet) dar degeaba. Mereu când am întrebat, preturile sunt cu 50 de euro mai mici decât aș lua la liber. E corect așa?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Makanake, bun venit în Comunitate!
Ce telefon te interesează? Ai încercat să faci o simulare în magazinul online din contul tău My Orange?
La ce te referi când spui că "punctele dispar că din senin mereu"?

Pai e cam la fel ca la Vodafone (+UPC) de la care am plecat. Promotii iluzorii sau cel mult derizorii. Bine, aia mi-au facut si alte mizerii pe partea de suport tehnic. Dar si aici o domnisiorica de la Portocalii mi-a inchis telefonul cand am spus ca nu accept "gulgute" de genul ca ea nu imi poate rezolva o problema tehnica. Nu stiu de ce la toti e mai avantajos la cartela.

Marinboy
Marinboy

Marinboy

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
Marinboy

Salutare!

Nu știu dacă sunt fix cu 50 euro mai mici decât la liber, dar trebuie să vezi ce se întâmplă cu punctele, pentru că ele valorează de trei ori mai mult la achiziție cu prelungire din Magazinul online. Acestea se pot câștiga și din încărcarea cartelelor prepay cu valoare de minim 6 euro, dacă folosești și un card Orange Money, pe care,dacă îl folosești plătind cu el , câștigi până la 5 euro lunar moka și așa mai departe.
Sunt posibilități pe care nu le ai la alții, dar trebuie să ții cont de asta și să înțelegi că Orange n-au fost niciodată prea darnici, cu atât mai puțin în aceste vremuri de criză, când se uită cum să reducă din costuri.
La cartelă e mai avantajos pentru că nu ai contract, iar dacă nu ești mulțumit, poți pleca oricând, iar la abonament, ești oarecum ,,legat " o perioadă prin intermediul unui contract. Este avantajos și la Orange dacă iei servicii la pachet (eu am așa ceva) și o să constați că există servicii bune, la prețuri oarecum convenabile. Cu un singur serviciu, nu prea este rentabil și nici puncte nu ai de unde acumula!
Părerea mea!

Depinde si de abonamentele pe care le ai, de valoarea lor, dar la cate servicii Orange ai, ar trebui sa ai parte de oferte bune, mai ales daca prelungesti perioada contractuala pt ambele abonamente de mobil simultan, cand estu liber de contract.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!