Întrebare fară răspuns

Schimbare SIM din My Orange, Teoretic Da - Practic Nu

Buna seara dragi colegi

  • Teoretic poti schimba o cartela sim primita de la Orange de la tine de acasa din contul tau my orange -
  • Practic NU - am incercat dar nu se poate imi da o eroare ca cica nu ar fi buna seria simului vechi !!! :))
  • dupa cum vedeti si in fotografii totul este corect introdus din partea mea ( am sters ceva cifre din terminatia seriilor pentru a nu fi probleme)

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Eu știam ca dacă este comandata cartela din My Orange funcționează și schimbul.. sau, asa ar trebui..
La 300 au spus și de ce nu merge?

  • La 300 - mi s-a recomandat sa ma duc la un sediu :) pentru ca "baiatu'' nu a putut sa ma ajute - pur si simplu nu stia ....
  • simul nu este comandat de mine - este un sim blank pe care il primesti cand achizitionezi un telefon nou sau schimbi abonamentul
  • chestia deranjanta este ca nu functioneaza schimbarea cartelei sim pe site asa cum se spune si scrie...

exact cum am zis - teoretic da -practic nu ... am sa fac o plimbare la un sediu sa vedem peste ce mai dau acolo sau poate se rezolva imediat . - ce am vrut eu sa evidentiez este faptul ca pot aparea probleme in procesul de schimbare a unui sim..

Mihai, in aceeasi situatia am fost si eu anul trecut. Nu stiu daca ma crezi,dar 2 zile la rand am incercat sa fac schimbarea pentru ca primeam aceeasi eroare si aveam un numar limitat de incercari (ca si atunci cand gresesti parola si trebuie sa astepti X minute)
Nu mai ma lungesc cu vorbaraia si iti spun doar ca nu la sectiunea respectiva (Servicii SIM->Schimbare SIM) trebuie introduse seriile SIM-urilor, ci la sectiunea Mai multe->Schimbare SIM.
Sper ca ti-am fost de ajutor!

Ciprian - mi se pare ca am reusit ( cel putin asa a scris pe site si am primit sms ca intr-o ora se va produce schimbarea ) -- SOLUTIE --chestia era sa fac schimbare prin sms primit si introducerea seriei simului nou - Nu prin introducerea seriilor cartelelor sim veche si noua , cea de-a doua metoda nu functioneaza .
ps . "operatiunea" a avut succes.. multumesc pentru atentie

Nici nu stiam ca se poate face chestia asta de acasa. Nici macar teoretic, daramite practic. :))

Dar cu ocazia asta am invatat ceva nou. Mersi! :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!