Întrebare fară răspuns

Sunt iphone-urile o risipă de bani și mult mai dăunătoare pentru mediul înconjurător decât Android-urile?

Întotdeauna mi-am pus întrebarea: Sunt iphone-urile o risipă de bani și mult mai dăunătoare pentru mediul înconjurător decât Android-urile? Un iphone cu 256GB costă 7000 lei dar de 2500 lei poți să îți iei un Android cu 256GB. Voi ce părere aveți?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@DanielaH sper că îți place răspunsul meu :) Minarea și procesul de fabricare al iphone-urilor are cel mai mare impact negativ asupra mediului înconjurător. Apple a raportat că 71% din emisiile sale de carbon sunt generate de producerea iphone-urilor și doar 19% de folosirea produselor sale. Dar design-ul fragil și reparațiile costisitoare încurajează oamenii să aleagă un nou iphone în în loc să își păstreze modelul pe care îl dețin pentru mai mult timp.

Depinde ce faci cu un Iphone, daca faci doar lucruri elementare probabil ca sunt, daca faci ceva profesional, un iphone te va ajuta mai mult decat majoritatea telefoanelor android.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!