Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Concursuri Orange TV Go - Warner TV și DIVA

Salut tuturor!

 

Ce ziceți de două concursuri Orange TV GO super faine?

- până la 30 noiembrie aveți acces liber la Warner TV și puteți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 3 smart TV-uri 4K de la Samsung.

Pentru detalii și regulament intrați aici.

 

- pe DIVA vă pregătiți deja de sărbători urmărind filmele de Crăciun, până la 31 decembrie și puteți câștiga, tot prin tragere la sorți unul dintre cele 6 premii puse în joc.

Aici regăsiți recomandări de filme, premiile și regulamentul.

 

Vizionare plăcută și mult succes!

 

Vouă vă plac filmele de Crăciun? Eu am văzut unul chiar weekend-ul trecut și parcă mi-a deschis apetitul :)

Răspunsuri

Anul trecut am devorat filmele de pe Diva. Ma bucur ca si anul acesta au băgat filmele tematice. În acest wk voi avea la ce sa ma uit. Mulțumesc ca ne-ai zis.

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3681 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

Cred ca este al 3-lea an, în care ma uit, în lunile noiembrie si decembrie, la filmele de Crăciun difuzate pe Diva.. multe se repeta, dar mai sunt și filme noi, sau pe care s-a întâmplat sa nu le vad..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@Vio73 cu plăcere.
@Ciucuras cu plăcere! Eu cred că până la final de an o să bifez un film cu tematică / weekend.
@delfinas da, îmi amintesc că ne-ai spus pe un alt topic că nu îți plac filmele de groază sau cu violență. Cred că cele difuzate în această perioadă pe Diva sunt perfecte pentru tine :)
@Jay da și mie îmi place să mă uit la filme de Crăciun și în fiecare an bifez Home Alone 1 sau 2 :)). Pe Diva am văzut că ar fi în premieră câteva filme, apărute în 2020, din titluri nu îmi amintesc să le fi văzut :)
Vizionare plăcută tuturor!

@MihaelaC, ma mai uit si la d-alea de actiune, politiste sau thrilere, dar mai rar. Cu varsta, cauti filme mai linistite, care sa te scoata un pic din realitatea agiatata.

Ar fii minunat daca datele dvs din sistem cu cele din teren ar coincide.
de 3 saptamabi incerc sa motez fibra si tv in sos. Dobroesti nr 7 sector 2 si in zadar . 5 echipe de la tehnic au fost trimise insa nici una de la infrastructura pentru a trage de la subteranul blocului pana la etajul 7 cele necesare motari echipamentului in casa .

SimionS, ar fi minunat daca ai scrie nemultumirea ta intr-un topic separat sau unul asemanator.
Daca scrii aici si in cel despre noua distractie din Comunitate, se pierde informatia, nu se intelege nimic si nu vei primi o rezolvare.

@Haptic trebuie să accesezi în perioada de campanie cel puțin o dată canalul liniar DIVA pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau prin aplicația dedicată. În regulament ai toate condițiile necesare pentru participare: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/concu...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!