Întrebare fară răspuns

Orange dth in județul Bacău

Bună seara grup , stie cineva cu cine colaborează Orange pentru instalarea antenelor satelit in județul Bacău ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
Dacă ai vreo problemă, te sfătuiesc să iei legătura cu cei de la Orange ( Serviciul Clienți) și ei te vor ajuta cu instalarea sau dacă s-a dereglat cumva .
Baftă!

Dacă e vorba de instalare, trebuie să ți se trimită un SMS cu numărul de telefon, numele instalatorului și ziua cu intervalul orar in care va veni să ți se instaleze serviciul. Așa ar fi normal și așa s-a întâmplat și la mine.

Da , știu doar că eu nu mă aflu în țară , aș fi vrut să fac un abonament dth cu module ci+ , și dacă nu ai un Smart TV nu le poți activa , nu am un Smart TV la adresa unde vreau să fac abonamentul , de asta aș fi vrut să vorbesc cu cineva de la instalări dth.

Salut, @gabi_5. Bine ai revenit!
Dacă dorești să instalezi carduri ci+, singurele televizoare compatibile sunt cele care au tuner DVB-S2.

nu o sa scapi, iti trebuie la locul unde ai de facut abonamentul, tv-uri cu CI Slot, ei nu au ce sa instaleze la fatza locului, la tv, absolut nimic insa nu vor sa iti dea acele CI Module, sa le activezi poti si tu telefonic la cei de la Orange. Atat.... insa fara tv-uri la fatza locului .... sansa e aproape de....

Ma rog, oricum trebuie sa fii la fatza locului sa vezi daca iti dau sau nu acele CI module... cu sau fara TV-uri :)

Nigel , cred că se poate rezolva , doar că nu știu ce firmă colaborează cu Orange în județul Bacău. Aș putea să le trimit poze cu tv plus că eu dețin un abonament dth cu un ci+

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!