anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Black Friday in Romania - intre teapa si oferte (discutii generale)

Anonim
Neaplicabil
Tepele de BF continua si-n acest an, dupa cum era de asteptat, dar anul asta ma bucur sa vad mai multa miscare din partea ANPC, desi sincer mi-as dori amenzi mai mari pentru comerciantii care au oferte inselatoare, impreuna cu sanctiuni mai dure, de cate ori va fi necesar pana cand vor respecta clientii din toate punctele de vedere.
Nu zic ca astfel de tepe nu se practica si-n alte parti ale lumii, insa cred ca totusi la nivelul de magarie ca in Romania nu prea gasim.
Avem aici niste exemple unde chiar si Orange a primit un ''premiu'':
https://anpc.ro/articol/1662/al-i-260-000-lei---amenzi-ale-comandamentului-special-black-friday---n--ar-
https://anpc.ro/articol/1659/comandamentul-special-black-friday-a-amendat-cu-275-000-lei--11-site-uri-cu-promo-ii-speciale
Daca stam sa ne uitam la toti comerciantii, din politica lor in relatia cu clientii reiese acelasi lucru - ca totul e corect, ca e transparent, ca exista respect si se lucreaza din greu pentru a fi niste companii oneste. Culmea... ca mereu vedem altceva.
Va rog sa nu ezitati in a reclama de cate ori e nevoie orice neregula catre ANPC, doar asa putem schimba ceva.
Care-i parerea voastra? Ati cumparat ceva anul asta cu reducere pe bune sau nu? Eu am prins la Emag niste produse dermatocosmetice la oferta, in rest... nimic.
8 Răspunsuri 8

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Am cumparat o camera DVR pentru masina. O pusesem de mult pe lista de dorinte, iar pretul de azi, cu toate ca a fost un pic mai scazut fata de cel practicat acum vreo luna de zile, nu a fost in niciun caz scazut de la cat zic ei ca l-au scazut. :)) Adica...clasic emag. Nici nu ma asteptam la altceva. Dar am cumparat-o oricum, pentru ca pretul mi s-a parut ok, si pentru ca oricum aveam nevoie de ea, si era de ceva timp pe lista de cumparaturi. Nu-mi pare rau de achizitie, dar da, si eu mi-as fi dorit ca pretul afisat ca "initial" (de la care s-a facut "reducerea") sa nu fie unul fictiv, ci unul real. O cumparam oricum, nu era nevoie sa faca sa para reducerea mai mare decat era.
Client Orange

Anonim
Neaplicabil
De obicei daca e ceva redus mai consistent si pe bune dispare extrem de repede... 🙂 Si sa nu mai vorbim de stocul foarte limitat. Era un laptop interesant redus la 800 lei, poate l-ai vazut... Or mai fi fost si alte produse reduse, dar nu m-a interesat chiar nimic, ca ma asteptam sa fie multe promotii false, cum se intampla tot timpul.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da, cred ca l-am vazut si eu. Nu m-a interesat in mod deosebit, pentru ca am deja, dar da, cred ca stiu despre ce laptop vorbesti. Promotia, cel putin in cazul meu, a fost. Doar ca a fost o redurecere de vreo 50 de lei, nu 150 cum au vrut ei sa para. :)) Dar asta e o tactica atat de veche la emag incat nici nu ma mai mira. Ma uitam acum ceva vreme dupa un ceas si aveau la emag "super promotii" la ceasuri reduse de la vreo 4000 de lei la doar 300. :))) Nu erau nimic firma sau ceva. Erau niste chinezarii (si nu de genul calitative, pentru ca "Made in China" nu inseamna neaparat de pro*sta calitate; China e o piata imensa si au produse pentru toate gusturile si buzunarele), dar asta era o chinezarie ieftina, dar vanduta de emag, la "super oferta", la o reducere absolut imaginara. Ceasul ala nu a facut in viata lui 4000 de lei. :))))) Dar ca sa para reducerea mai consistenta...emag a ales sa umfle pretul initial. Problema e ca l-au umflat atat de mult incat deja batea la ochi. Doar sa nu vezi lucrul asta ai fi putut sa crezi ca ar fi putut vreodata sa coste atat de mult. Si muuuulte, multe alte exemple. Era un set de icoane la un moment dat la nu stiu cate zeci de mii de lei. :))) Adica, serios! WT*?!!
Client Orange

Anonim
Neaplicabil
Am vazut si treaba cu ceasurile alea, cele mai ordinare chinezarii promovate cu reduceri imense. Ceasuri din pungile cu pufuleti. 🙂

Neaplicabil
Raportat la prețul cu care am cumpărat de-a lungul anului, acum de Black Friday reducerile au fost de maxim 10% în cazul produselor deja cumpărate sau urmărite și pentru care știam deja evoluția prețurilor. Și cel mai mult regret că n-am cumpărat în vară o mașină de spălat cu uscător încorporat când era la reducere cu 1.2000 lei, redus de la 1.800 lei... acum de BF același produs era 1.800 lei redus de la 3.000 lei PRP 😞 atât de mult costă un chip băgat în electrocasnicele noastre?!

Vio73
#StarMember
Nu mai cred demult în Moș Crăciun, dar unele produse au mai avut ceva reduceri.Mi-am cumpărat doar o cască bluethooth de Black Friday, chiar de la Orange, dar pentru că cea folosită zilnic intr-una dintre mașinile la care nu am sistem hand cere, nu prea se mai aude chiar bine. Da, sunt de acord că e cam multă palavrageală goală legată de reduceri, pentru că acestea sunt foarte mici și la puține produse, multe preturi fiind umflate anterior. Anul acesta, cum bine se spunea anterior, autoritățile competente și-au făcut mai bine treabă, ceea ce este un lucru bun. Să sperăm că în anii următori va fi și mai bine!

Anonim
Neaplicabil
Ah, da, cum sa uit de noua teapa de pe Emag denumita "PRP"?! De obicei cand cumpăr ceva și chiar îmi trebuie acel ceva verific întotdeauna prețul în mai multe surse și cumpăr de unde am cel mai bun preț, evident. Acest PRP de la Emag nu e nimic altceva decât încă o înșelătorie. 🙂

Anonim
Neaplicabil
Vad ca desi e duminica se pare ca vine azi o comanda. 😄