Întrebare fară răspuns

Prelungire cu abonament mai mic

Salutare,
Am abonament Me Start 19, am depasit data de expirare a contractului si as vrea sa prelungesc cu abonament mai mic impreuna cu telefon in rate, cea mai mica optiune fiind Smart 17. As dori un abonament Fun 8. Cum as putea sa aleg optiunea aceasta in magazinul online?
Multumesc!

lungu.v
lungu.v

lungu.v

User level
Nivel
0
43 / 100
puncte
Custom field 2
lungu.v
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

lungu.v, bun venit in Comunitate!!!
Ceea ce doresti tu e cam mult. Nu prea ai cum sa scazi valoarea abonamentului atat de drastic si sa iei si un telefon in rate. Mai depinde si de telefonul pe care ti-l doresti, de pretul lui, de vechimea ta in retea, de istoricul abonamentului tau...

Daca nu se poate cu telefon, fara telefon se poate?

lungu.v
lungu.v

lungu.v

User level
Nivel
0
43 / 100
puncte
Custom field 2
lungu.v

Poti incerca, daca esti in afara perioadei contractuale. Suni la celebrul numar 300 si ceri modificarea contractului, o oferta de nerefuzat. :)

@DanielaH Am incercat si cel mai mic este Smart 17, indiferent ca este cu telefon sau fara.

lungu.v
lungu.v

lungu.v

User level
Nivel
0
43 / 100
puncte
Custom field 2
lungu.v

Dacă ai depășit perioada contractuală, ar trebui să poți alege orice tip de abonament. Ai desfășurat toată oferta de abonamente? Sub oferta sunt niste buline care reprezintă cate o subpagina sau poți apăsa pe săgeata din dreapta/stânga ofertei, ca să poți derula toată lista de oferte.

Tocmai asta e, nu pot. Daca puteam nu mai scriam aici. Sunt obligat sa aleg Smart 17 daca vreau prelungire. Am atasat print screen.

lungu.v
lungu.v

lungu.v

User level
Nivel
0
43 / 100
puncte
Custom field 2
lungu.v

Dacă au trecut 2 ani de la ultima prelungire de abonament, n-ar trebui sa te conditioneze, mai ales la varianta fără telefon..
Pe săgețile pe care le-am încercuit ai apasat, în ambele părți, sa vezi toate abonamentele pe care ti le arată?..

Am mai atasat un print screen. Daca prima varianta e cel actual, a doua Smart 17 si a treia Smart Plus 20. Unde ar putea sa fie Fun 8?
Mentionez din nou: contractul actual este expirat si vreau reducere la Fun 8.

lungu.v
lungu.v

lungu.v

User level
Nivel
0
43 / 100
puncte
Custom field 2
lungu.v

Mda, ciudat... Sigur ești în afara perioadei contractuale? Intra in My Orange, varianta desktop, pe pagina principală, sub Cronos, la "Abonamentul meu*. Ce scrie acolo, când expiră contractul tau?

Am vazut și captura asta, dar e incompleta... daca tu vezi și finalul acelei pagini și sub abonamenul de 20€ nu mai este nimic, vorbește cu un consultant pentru abonament la fidelizare, cu sau fără telefon.. și vezi ce oferta primești.. Daca ți se pare mai ok oferta fără telefon, vei putea mai târziu sa faci achizitie de telefon online, probabil modificând puțin abonamentul, dar nu te va putea duce direct la 17..
Eu am prelungit abonamentele la fidelizare, printr-un consultant și, mai târziu, am achiziționat telefon pe unul dintre ele.. a trebuit sa măresc puțin valoarea acelui abonament, pentru a mai scădea și prețul telefonului, dar, vorbim de 1-2 € in plus..

Da, are dreptate Jay, suna la 300 sau intra pe chat și solicită o ofertă nouă. Așa afli care e situația ta reală și până unde poți merge cu prețul abonamentului.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!