anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Incheiat] YOXO la 5 lei oferta cu 150 GB

Neaplicabil
Uitați ce-am găsit pe eMAG https://www.emag.ro/yoxo-abonament-de-mobil-100-digital-150-gb-internet-lunar-minute-si-sms-uri-nationale-nelimitate-2/pd/DKQYM9MBM/
M-am repezit să pun în coș ca uliul oferta că la 1 euro/lună chiar dacă n-aș folosi Yoxo tot se merită la prețul acesta...
Numai că mi s-a părut prea frumos ca să fie adevărat și am revenit asupra textului de pe pagina oferte... de fapt îl citeam prima dată: oferta e valabilă prima lună... după aceea... stau și mă întreb la ce bun... să dai 5 lei când dacă te portezi sau ești invitat de un prieten ai prima lună moka?
2 Răspunsuri 2

mihai_13
Maestru
Este o oferta promotionala de BF - trebuie sa intelegem ca o "promotie / voucher" este pe o perioada de timp limitata sau determinata .(in perioada asta am fost "bombardat" pe imail cu promotii de acelasi tip de rds-rcs)

Neaplicabil
@mihaie_13... am înțeles în cele din urmă că de aceea am și scris postarea dar nu reușesc să înțeleg cum au gândit cei de la marketing această campanie? Ai o lună gratis la portare, ai o lună gratis dacă te invită un prieten... și toată lumea te invită că primește 100GB bonus... de ce ai mai apela la o asemenea promoție?!