Întrebare fară răspuns

Nu mai am numărul de tel cu care intram in aplicația orange money

Nu-mi mai funcționează cartela , și ca sa intru in aplicația orange Money îmi cere codul care este trimis pe acea cartela nefuncționabilă . Cum este de procedat ? Ptr ca nu sunt in țara ca sa pot merge la un orange shop . Aștept un răspuns , va mulțumesc !

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

AndreeaD20, bun venit in Comunitate!!!
Ce inseamna ca nu iti mai functioneaza cartela? E inactiva, in perioada de gratie, nu ai o optiune de roaming activa sau ai depasit limita de consum rezonabil? Daca e ultima varianta, nu te mai ajuta sa incarci o optiune de minim 10 euro (depinde in ce tara esti), ci trebuie sa incarci cu credit suficient pentru a primi sms-uri.
Daca nici asa nu merge, suna la 0374300300.

Cartela care e acum in telefon inteleg ca nu e cea asociata contului, nu? Daca alta metoda de login nu ai in aplicatie, si nu exista optiunea de schimbare a numarului de telefon (ceea ce are sens, altfel oricine s-ar putea loga in contul tau), nu stiu ce alte optiuni ai. Poate cineva din partea Orange te poate ajuta cumva.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!