Întrebare fară răspuns

Ce se intampla cu site-ul si cu aplicatia Orange?

Buna ziua,

Sunt un client vechi Orange, detin abonament de peste 14 ani si sunt foarte nemultumit de modul in care functioneaza site-ul Orange. Merge greoi, filtrele de cautare nu se activeaza si/sau nu se dezactiveaza in momentul stergerii unei optiuni. Nu se datoreaza browser-lui sau calculatorului, detin un PC performant si toate ruleaza perfect. Aceasta problema persista de mult timp, de luni de zile. Este inacceptabil in 2021 asa ceva. Intelege omul cand este o problema si necesita timp, 1 zi maxim 2 pentru remediere. Concurenta de pe piata este acerba, iar acest lucru ar trebuii sa va mobilizeze ca serviciile oferite sa fie de cea mai buna calitate.

La fel de greoi functioneaza si aplicatia MyOrange cand incepi sa te aventurezi in cautarea unor oferte/produse. Nu neg, utilitatea aplicatiei este bine venita, mai ales pentru plati rapide oricand si oriunde.

Cu stima,
KJL

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!