Întrebare fară răspuns

Răspunsuri

Sigur va fi :). Nu făceau această pagină dacă nu au în plan o campanie de BF. Acum așteptăm să vedem ce oferte vor fi

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Pregateste-te sa fii dezamagit. :)) De obicei, "gratuit" si "super tare" nu prea merg impreuna. Ori e gratuit, dar nu e super tare, ori e super tare, dar nu e gratuit. Dar nah, o sa vedem, binenteles.

Si fara erori de sistem la plata facturilor, lucru care sa duca la suspendarea abonamentului...? O aplicatie cu care intr-adevar sa ai control ca lumea asupra abonamentului tau si sa poti sa-ti rezolvi singur problemele? Mmmm, da, asa as vrea si eu. Oooor...maybe not. :))) Dar sper sa vina cu o oferta buna macar, daca aplicatia si restul serviciilor raman la fel.

Da, ar fi ideal. Vezi, asta e unul dintre motivele pentru care eu am zis pas la Yoxo... Cand ai nevoie de suport, stai si astepti. In magazin nu te pot ajuta, sau doar partial, aplicatia e cum e...si uite asa. Dar da, ar fi bine sa ai macar cateva apeluri la 300 incluse.

GRATUIT un wallpaper pentru mobil... cu YOXO sau }{O}{O

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Serios,YOXO? Pai aceasta oferta cu o luna gratis era deja valabila daca cineva cu abonament YOXO iti oferea codul lui...

tomaciprian
tomaciprian

tomaciprian

User level
Nivel
3
3746 / 5000
puncte
Custom field 2
tomaciprian

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!