Întrebare fară răspuns

Yoxo lovește din nou cu 50gb

Dragi plătitori de servicii, daca credeați ca le-ați văzut pe toate, mereu exista loc de mai mult. In zilele noastre, a te suci de la zi la zi, a devenit noul fel de a fi. Dacă cumva abia ați venit de la toaleta după o partida de vomă pentru ca s-a întâmplat sa vedeti pe la tv tot felul de “alianțe” pentru voi, popor, va mai prezint si eu încă o suceală “ca hoțu’ in instanța” marca yoxo. Mai bine se chema “Yolo” sau ideea poate ca e asemănătoare.
Dacă și voi ați primit notificarea cum ca și voi, ăștia mai vechi, odată cu ziua de azi, 10-11-2021, veți putea activa noua păcăleala cu 50gb, iată ca ți-au mai dat vreo 12 zile sa te mai gândești. De ce? De ce nu.. Probabil ca pe 21 va mai apărea o notificare pe undeva cum ca tot voi veți beneficia din nou de alte “oferte”. #scoatebanii

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!

Mie mi se pare prea bună oferta in raport cu ceea ce este acum pe piață și chiar nu înțeleg de ce au abonamentele celelalte mult mai scumpe și cu resurse mult mai puține. Acum, fiecare cu părerea lui, dar repet, mi se pare super ok acest abonament, chiar dacă are destule neajunsuri.

Ca să fiu clar și concis: ce este prea bun raportat la piață este de fapt loterie: nefuncțional pe când îl ai și extraordinar când îl vezi la alții. Grămada de topicuri și nemulțumiri pe tema Yoxo din Comunitate stau dovadă la cele declarate mai sus.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!