Întrebare fară răspuns

Vouchere inactive pinata party

Am doua vouchere, fiecare de cate 10 euro, rezultate din pinata party. Scrie ca sunt pentru achizitia de accesorii din mag. online. Cand introduc seria voucherelor, mi se spune ca sunt inactive, cu toate ca ele sunt valabile pana in data de 1 respectiv 8 decembrie. Ce pot sa fac?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut, Tyby. Bine ai revenit în comunitate!

 

Sunt 2 tipuri de vouchere oferite:

- voucher de 10 euro reducere la telefoane în magazinul online Orange 

Voucherul oferă 10 euro reducere la telefoanele achiziționate cu abonament, împreună cu prelungirea abonamentului sau cu un contract pe 24 de luni. Reducerea este valabilă pentru un singur produs și se cumulează cu alte reduceri, aplicându-se condițiile comerciale de activare ale ofertei valabile la data achiziției telefonului. Voucherul este valabil 30 de zile de la momentul emiterii.

 

- voucher de 10% reducere la accesorii în magazinul online Orange

Voucherul oferă 10% reducere la accesorii cu preț standard. Reducerea este valabilă pentru un singur produs și se cumulează cu alte reduceri. Voucherul este valabil 30 de zile de la momentul emiterii.

 

Deci dacă ai voucher-ul pentru accesorii acela este cu 10% reducere, nu este cu 10 euro reducere. Iar dacă este cel de 10 euro acela nu merge pentru achiziție de accesorii, doar de telefoane.

Nu m-a ajutat raspunsul. Am 10 la suta reducere la accesorii. Am intrat in magazin , am scris seria de vaucher sii sa raspuns ca este inactiv ,cu toate ca ,sunt doua vauchere unul valabil pana in data de 1 dec. iar celalalt pana in data de 8 decembrie. Asa ca.......

@Tyby pentru că este nevoie de verificarea contului, ți-am trimis un mesaj privat pe mail-ul asociat contului tău My Orange. Aștept răspunsul tău.

@Tyby poți atașa, te rog un screenshot cu eroarea care îți apare? Să acoperi, te rog datele personale, dacă se văd în screenshot.

Tybi. Vezi că cei 10 la sută sunt doar pentru accesorii nu și pentru produsele din categoria Obiecte Conectate. Și eu am pățit la fel. Doar la produsele din categoria Accesorii se aplică. La mine a mers in trecut. Acum nu am unul să simulez.

VasT
VasT

VasT

User level
Nivel
1
358 / 750
puncte
Custom field 2
VasT

@vasT mulțumim mult pentru intervenție.
@Tyby colegii au verificat și voucherele de 10% reducere funcționează. Așa cum a menționat și vasT este nevoie să alegi produse din categoria Accesorii: https://www.orange.ro/magazin-online/accesorii?order=ASC&...
Să ne spui, te rog dacă ai reușit să faci comanda.

Buna
Am 3 vauchere cu 10% reducere la accesorii și 1 cu 10 euro la telefoane
Am încercat sa introduc codurile și îmi spune ca nu sunt valide pentru tranzacție

@Iony pentru a nu duplica subiectele din comunitate vom discuta aici. Te rugăm să cauți în comunitate dacă există un subiect înainte de a adăuga unul nou.

 

Când ai primit aceste vouchere?

Pe cel de 10% reducere l-ai aplicat la achiziție produs din categoria Accesorii de aici? https://www.orange.ro/magazin-online/accesorii?order=ASC&sort=TopSales#noScroll=true

Cel de 10 euro reducere se aplică dacă achiziționezi un telefon la prelungire abonament sau cu un contract pe 24 de luni.

Ai respectat aceste condiții?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!