anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Schimbare regulament Pinata Party Campania II

negru
Junior
Deja jocul acesta devine o bătaie de joc imensă! Nu este posibil să schimbați regulamentul cu fix o zi înainte de următoarele premii. Acum vă spun și cu ce rămân eu, după ce săptămâna trecută am pățit ce vedeți în înregistrarea de mai jos, m-am resemnat și am zis că mai încerc săptămâna aceasta. Surpriză mare, sunt necesare mult mai multe puncte pentru a câștiga iar cei care au un singur număr pe abonament câștigă puncte greu. Așa ca iată-mă pe mine, clientul fraier care stă să adune puncte și nu poate face nimic cu ele. Motiv de frustrare? Eu zic ca da. Aștept și o explicație pentru erorile de săptămâna trecută când am pierdut timpul de la fără un sfert în aplicație să primesc, de fapt, erori peste erori, în condițiile în care premiile apăreau pe stoc.
85 Răspunsuri 85

Vio73
#StarMember
Salutare! Ai dreptate, dar eu unul nu mă mai agit demult pentru așa ceva. Mi-am folosit punctele pentru a oferit net nelimitat pe mai multe numere pe care le am pe cont și mi-am văzut de treabă cu premiile alea fantomă! Succes tuturor!

Ralucameme
Începător
Da, și eu am așteptat apar erori și după ce își revine nu sunt premii …o minciuna făcută pentru ai lor

negru
Junior
Sunt și acum în aplicație. Ce este și mai aiurea de data asta este că au zis că schimbă punctele dar premiile de astăzi sunt stoc epuizat cu valoarea de până acum, semn că ori nu le-au încărcat, ori nu au schimbat punctele. A apărut o eroare?

Cristina20
Junior entuziast
Scrie de la ora 10-18 actualizare .. ar fi bine daca ar zice si ce ora ... eu am 2 saptamani de cand astept si nimic e a doua oar cand pierd o gramada de pucte Macar dac ar zice o ora cand sunt premile cum a fost pana acum ora 14 dar asa de la 10-18 nu mai stii daca sau actualizat sau nu

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Cristina, poti sa-ti dai seama daca s-au actualizat sau nu (cel putin saptamana asta, de saptamana viitoare probabil ca n-o sa mai poti), dupa numarul de puncte necesar la fiecare produs. Au crescut "preturile" (punctele) de pana la 30 de ori la unele produse. Ai mai multe detalii in noul regulament: https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party/?utm_source=regulament&utm_medium=homepage&utm_campaign=ce.37.s.l.21
Client Orange

Cameliagherasim
Junior entuziast
In plus, alimentarea stocurilor intre 10 si 18... E clar ca nu mai vezi nimic. Nici nu apuci sa observi vreun premiu. Azi oa 10 m-au blicat, a dat eroare, mi-au disparut punctele. Si nici nu au actualizat "preturile".

Cameliagherasim
Junior entuziast
Și dacă făceau acordarea premiilor prin tragere la sorti, si atunci ar fi fost poate comentarii, dar nu asa de multe.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Nu te-au blocat. Dar a fost intr-adevar o problema la ora 10, care se pare ca s-a remediat intre timp. S-a discutat despre asta si aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2712123-pinata-party-castigat
Client Orange

Cristina20
Junior entuziast
Am stat de la ora 10 si pana acum nu am vazut nici un premiu tot stoc epuizat

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Sunt premiile vechi cu preturile vechi.
Client Orange

Cristina20
Junior entuziast
Sa actualizat cateva premii cu puctele noi

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Acuma, da, si la mine. Si sunt deja stoc epuizat. :))) Cum ma asteptam. Daca vrei ceva, trebuie sa stai cu ochii lipiti de aplicatie si sa dai refresh, timp de 8 ore, la fiecare secunda. Si chiar si asa, s-ar putea sa nu prinzi nimic. Deci...da, bunvenit la petrecerea Pinatei. I'm out.
Client Orange

Adelq
Junior
Am reușit sa revendic un difuzor încărcător wireless. La 12:30 am întrat din greșeală și erau în stoc premii. Din păcate doar pt acest premiu am avut puncte. Am primit în maxim 5 min codul pe e-mail și l-am introdus. În maxim 5 zile lucrătoare scrie ca voi întra în posesia premiului. Revin cu poza când primesc premiul.

Cristina20
Junior entuziast
Celelate premi nu erau ? Numai asta ? Inseamna ca sa actualizat premile daca ai prins