Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Excrocheria Pinata continua la alt nivel (Campania II)

Aveam cca 900 puncte, nu am incercat sa fac altele pentru ca nu am de ce.
Beneficiile nu ma ajuta cu nimic.
Premiile si asa se obtineau cine stie cum, dar m-am hotarat sa incerc si eu maine sa iau soundbarr Samsung cu 700 puncte.
Astazi surpriza, orange s-a gandit chiar de maine sa modifice treaba, cele 700 puncte nu mai sunt indeajuns, trebuiesc 2500.
Exact asa se masluiesc si licitatiile in viata reala, daca lucrearea trebuie sa ajunga la Gigel, si Gigel este singurul care are tractor cu senile si 3 CD-uri la oglinda, se trece in caietul de sarcini ca trebuie tractor cu senile si 3 CD-uri la oglinda.
Aici Gigel este inlocuit cu cei care "trebuie" sa castige acel premiu.
Voi sesiza si ANPC cu privire la acest aspect, rog sa se verifice toate premiile acordate, si mai ales astea dupa noile reguli, deasemenea eu zic ca orange este deficitar total la transparenta cu privire la premiile acordate (la OM am avut toata campania achizitii zilnice eligibile, ati auzit pe cineva de aici ca ar fi castigat un premiu de 1000 Euro, erau peste 40 de premii, dar s-au mai dat?)

Răspunsuri

Eu am câștigat multe chestii la Orange la concursurile lor, ori mărirea foarte mare a punctelor, nejustificat aș zice eu, în timpul concursului, nu mi se pare fair play.
Abia am strâns 1900 puncte, ma gândeam la telefon, la TV am ratat ocazia data trecuta.

@Razvan: acum, mulțumită inteligenței IT and marketing, în locul unui TV sau smartphone, Orange are grijă să îți ofere totuși un difuzor, nu întreg TVul sau întreg smartphone-ul. Baftă.

Și pe mine mă nemulțumește acest stil de joc, premiile nu sunt disponibile niciodată, adunam puncte și ce facem cu ele ?? Orange, nu mai organiza concursuri doar de dragul numărului de accesări, așa îți atragi antipatii ale clienților. Am urmărit in fiecare zi sa vad acea actualizare a premiilor dar niciodată disponibile. Deci, așa aduna Orange bile negre, păcat.

Florin
Florin

Florin

User level
Nivel
2
820 / 2000
puncte
Custom field 2
Florin

Și eu am stat cu ochii pe premiile fizice astăzi care tot “stoc epuizat” au rămas. Asta după ce am primit ieri mesaj de la orange cu informarea ca “stocul se înnoiește marți”. Permanent stocul este epuizat. N-am văzut niciodată un premiu fizic disponibil.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!