Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] Eroare reîncărcare - Numarul nu este de tip prepay

Buna ziua. Doresc sa incarc un nr din aplicația mea si imi scrie ca nr nu este de tip prepay sau abonament reîncărcabil. Nr este valid, insa nu il pot incarca. Imi puteți spune de ce?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (4)

Da (1)

20%

1 membri au votat cu DA

4 membri au votat cu NU

20% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

@NicoAlex, bun venit în Comunitate!
Știu că poate sună ciudat, dar te-ai asigurat că numărul PrePay pe care vrei să-l reîncarci nu este ieșit din perioada de grație și că îl introduci corect? Ai încercat de mai multe ori?

Nu e iesit din perioada de gratie. E valabil pana in feb 2022 si e un nr utilizat. Luna de luna l-am încărcat, insa acum nu mai reusesc nici din aplicatie, nici de pe site si nu inteleg de ce imi da acel mesaj.

Numarul este al tau sau este al unei persoane dragi si doresti sa reincarci tu? De obicei mesajul ala apare la numerele care sunt pe abonament.

Si eu am acceasi problema. Probabil sa nu mai poti sa acumulezi puncte piniata. Daca eu reincarc din alta parte decat in MyOrange de unde iau punctele. Rusine!

@ThePieRat bine ai venit în comunitate!
Îmi pare rău pentru această situație. Fiind necesară verificarea contului, ți-am trimis un mesaj privat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!