Întrebare fară răspuns

Semnal slab indoor Brasov cartier Coresi

De o săptămâna nu mai pot vorbi la telefon din interiorul locuinței din Brasov cartier Coresi.

Răspunsuri

@FlooAldea, bun venit în Comunitate și mulțumim pentru sesizare!
Nu avem semnalat niciun incident de rețea în zona respectivă. Înțeleg că sunt probleme doar în interior? Ai încercat să introduci SIM-ul
într-un alt telefon să vezi dacă situația persistă?

Probabil aveai semnal mai bun de la statia din Tractorul, care este momentan nefunctionala. Este si in zona ta o statie, deci ar trebui totusi sa fie semnal...

Multumesc mult! Eu stau mai aproape de Tractorul, deci probabil asta e problema. Dacă nu o sa se imbunătățească situația semnalului, probabil voi alege alt operator.

Bună și eu stau în Tractorul și nu am semnal la voce in interiorul apartamentului!!!

B&D
B&D

B&D

User level
Nivel
0
31 / 100
puncte
Custom field 2
B&D

Site-ul din zona respectiva va fi demontat din pacate. :) Atat Orange cat si Vodafone nu vor mai emite din locatia respectiva nimic. Nu stiu ce vor face Digi si Telekom, daca si ei sunt impactati sau nu.

Pai și asta înseamnă că nu voi putea vorbi din zona mea deloc de acum încolo?! Eu am probleme strict cu semnal la telefon voce.

B&D
B&D

B&D

User level
Nivel
0
31 / 100
puncte
Custom field 2
B&D

Probabil se va monta intr-o zona apropiata alt site candva, in functie de disponibilitatea de inchiriere. Mai exista si varianta sa se reajusteze pozitionarea altor sectoare din zona pentru o acoperire cat de cat, ramane de vazut ce solutie se va alege. Momentan e asa cum se vede...

Aileiii ☹️
Mulțumesc.

B&D
B&D

B&D

User level
Nivel
0
31 / 100
puncte
Custom field 2
B&D

Daca ai un telefon compatibil cu apel WiFi si ai acces la o retea wireless ai putea folosi ca solutie temporara functia asta pentru acces la telefonie in cladire.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!