Întrebare fară răspuns

Viteza de la datele mobile este foarte slabă

De ceva timp am viteza de date mobile foarte slabă, în jur de 1-2mbps , câteodată chiar deloc.Inainte mergea bine , dar după ce a trebuit sa rencarc din nou pentru luna asta , datele mobile mergeau foarte prost.Restul familiei mele NU întimpina această problemă.Am restartat telefonul deja, am oprit și am pornit datele mobile.În Onesti, jud Bacău

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
Ai comutat la conexiune pe automat? Te întreb, pentru că observ că ești pe H+!
Încearcă așa, eventual și pe modul avion și apoi revino și spune-ne dacă este mai bine. Dacă nu s-a schimbat nimic, sună la 300 sau ia legătura cu ei prin Chat Djingo și roagă-i să-ți reseteze contul.
Baftă!

salut. daca zici ca ceilalti membri ai familiei nu intampina aceasta problema, ai mai putea verifica si cu SIM-ul tau in alt telefon; eventual si cu un SIM de-al altcuiva in telefonul tau. In functie de rezultate, identifici veriga slaba :).

Și la mine de 2 zile viteza este de la 1mbs la 5mbs și semnal la telefon 4G.Înainte era de la 50 mbs. Nu este vorba de telefon, am încercat și cu alt telefon cu altă cartelă orange, însă aceeași problemă. Mă gândesc că ar putea fi de la vreo antenă. A mai întâmpinat cineva această problemă?

Client Orange, toate serviciile.

  • București,
  • Mi 10T Pro 5G
  • Abonament 5G
  • Internet mobil prost
  • Soluție: abonament Vodafone 5G (cea mai bună alegere, iar pe cel de Orange l-am inchis platind rezilierea prin contravaloarea a 3 luni)

wlog.ro
wlog.ro

wlog.ro

User level
Nivel
1
710 / 750
puncte
Custom field 2
wlog.ro

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!