Întrebare fară răspuns

Activare 5g

Cum pot activa 5g pentru a beneficia de viteza sporită pe noul meu telefon 1+ 8t? La 300 nu m am descurcat, și am văzut că sunt câțiva oameni buni aici care pot ajuta indirect userii și să le activeze 5g fara a mai fi nevoie de a suna la relații clienți
Mulțumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut, Bamsesco, bun venit în Comunitate!
Presupun că ai un abonament și un telefon compatibile 5G, da? Înțeleg că nu funcționează 5G-ul? Ne dai, te rog, mai multe detalii? În ce zonă te afli?

Am abonamentul actual de 15 euro care după activarea 5g, am un telefon liber de retea OnePlus 8t și mă aflu în București.
Multumesc

E un abonament recent activat? Poti discuta pe chat cu cineva si ceri activarea profilului 5G. Dai un restart apoi si vezi daca se conecteaza. OnePlus aveau niste modele problematice in sensul ca pe retelele noastre nu functiona accesul 5G/VoLTE/VoWiFi. Cred ca de la 8T nu mai sunt probleme.

Mersi , asta fac acum. Nu sunt probleme cu acest telefon, este versiunea globală și nu cea pt piata din China cu probleme.
Mersi mult de sfat.

Dupa ce iti activeaza accesul poti sa te uiti din aplicatia Cellmapper daca ai parametri SIB2 ULI true si 5G ENDC Available tot pe true.
Si 5G State sa fie pe Not Restricted.
Sau poti atasa o captura de ecran si vedem mai clar.

Daniela a fost super săritoare și mi a activat profilul 5g. După ce se termina back up la whatsup de pe telefonul actual, fac o încercare sa văd daca merge. simple dreams, chiar o sa mă uit la ce mi ai zis tu.
Mulțumesc tuturor.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!