Întrebare fară răspuns

Datele mobile in satul Fânațe din județul Maramureș merg foarte rău

Buna ziua! De ceva timp datele mobile (4G) in satul Fânațe din județul Maramureș merg foarte rău, chiar daca in apropiere, la maxim 1-2 kilometri, se regăsește o antenă pentru semnal. Va rog să faceți ceva în privința asta! Mulțumesc!

Bărbos
Bărbos

Bărbos

User level
Nivel
0
3 / 100
puncte
Custom field 2
Bărbos
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
Sunt prea mulți utilizatori, s-a defectat ceva (vreun echipament)? Încearcă să comuți telefonul pe 3g și să vezi dacă este mai bine. Eventual poți reveni apoi tot pe 4g și să vezi cum stă treaba. Poți încerca și pe modul avion, apoi oprire/ repornire telefon. Fă ceva teste de viteză și vezi cum stă treaba atât pe 3g, cât și pe 4g. Dacă nu se întâmplă nimic, ia legătura cu Serviciul clienți prin intermediul adresei de email serviciul.clienti@orange.ro, unde le explici detaliat problemele și atașezi și teste de viteză!
Mă gândesc că e vreo antenă cu 4g simplu, în banda 20 (800 Mhz), care are congestie (nu face față) și căreia ar trebui să i se atașeze eventual și banda 3 (1800 Mhz) și astfel ar fi 2CA (4g+), care ar rezolva problema.
Îți urez succes!

@Bărbos, mai sunt probleme cu datele mobile? Care mai este situația?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!