Întrebare fară răspuns

Mai mult internet inclus la abonamentele Yoxo - modificare oferta comerciala (21.10.2021)

De astazi avem oferte Yoxo cu mai mult net inclus, dupa cum urmeaza:

  • 50 GB la 19 lei in loc de doar 20
  • 100 GB la 29 lei in loc de 60
  • 150 GB la 39 lei in loc de 100
  • Noile oferte se pot vedea aici:
    https://www.yoxo.ro/abonament/

    Sunt disponibile spre activare imediata clientilor noi, iar din 10 noiembrie si celor existenti. Ce parere aveti? Eu ma bucur ca se ofera net mai mult, in acest fel Yoxo devine mai atractiv fata de PrePay.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Mi se pare că în sfârșit Orange începe să rezoneze cu nevoile clientului. Sper insă să nu se oprească doar la acest tip de abonamente și să ofere mult mai mult net inclus și la celelalte tipuri de abonamente, iar cele cu nelimitat să pornească măcar de la 9 euro și să aibă și acces la 5g.
Mulțumim pentru informații!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Știu ca angajații orange citesc aici. Sunt sigur ca sunt și cei de la marketing.

Deobicei ofertele se schimba din 3 în 3 luni și probabil ca pana la sfârșitul lui noiembrie ( cu BlackFriday) vom avea alt portofoliu de abonamente. Probabil ca atunci se va activa și a 4a opțiune yoxo cu 5g nelimitat la vreo 50 de lei.

Spun asta pentru ca momentan doar SMART 15 vine cu aceste resurse și nu au cum din punct de vedere comercial sa lanseze o opțiune pentru yoxo mai ieftină decât la abonament.

Eu aștept și lansarea number share dar astept totusi sa lase serviciul clienți GRATUIT. Pe partea aceasta este dezastru.

Tare ciudată politica Orange, la prepay și Yoxo ai oferte mai bune ca la abonament, unde viteza la net îți limitată la 300/50 Mbs, față de prepay unde este 450/100 Mbs. În afară de triplarea punctelor thank you pentru achiziția unui telefon, nu prea mai este rentabil abonamentul.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Chiar mă întrebam, după ce citisem ce modificări aduce actualizarea aplicației Yoxo, de ce nu văd nimic nou legat de oferte...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Pentru abonatii Yoxo dinainte de data de 8.06.2021 se pare ca se pastreaza oferta cu banii inapoi pentru GB neconsumati, chiar daca se opteaza pentru un nou abonament dupa data de 10 noiembrie 2021.

Spre exemplu, daca optezi pentru 50GB la 19 lei si consumi doar 10GB intr-o luna, vei primi inapoi echivalentul a 10 lei pentru 40GB neconsumati.

Iata si confirmarea din doua discutii de pe chat:

observator
observator

observator

User level
Nivel
1
207 / 750
puncte
Custom field 2
observator

Nu o sa vezi reducerea aia decât cel mult o luna pana te vor măscări cu un răspuns sec. Între timp, azi, a văzut cineva in aplicatie posibilitatea de a trece la aia 50gb?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!