Întrebare fară răspuns

Cum instalez orange tv go pe samsung ue32h4500aw ?

Am acest tv samsung ue32h4500aw si nu stiu daca se poate instala orange tv go
In aplicatii nu apare...
Multumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
Vezi dacă îți sunt de folos aceste informații:

https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/smart...

Dacă nu găsești nici ulterior o legătură, înseamnă că nu este compatibil acest televizor cu aplicația. Poți întreba și la Tehnic, printr-o sesizare la serviciul.clienti@orange.ro.
Baftă!

Din păcate nu am reușit... am trimis email la orange, aștept să văd ce vor spune. Televizorul e din 2014 poate e prea vechi :(
Pt Lg am luat orange tv box... am sperat sa nu cumpar si pt ăsta

CLAO: Modelele din ”epoca” aceea, abia dacă încarcă un browser sau un youtube. Despre alte aplicații,... pe multe nici nu le acceptă la instalare: din lipsă de memorie în special. Alegerea pentru un TV-Box va fi mai bună.

Am primit si raspunsul celor de la Orange:

Buna ziua,
Va multumim pentru mesaj.
Datele pe care ni le-ati furnizat in solicitare sunt insuficiente pentru a va putea identifica in baza de date si pentru a analiza situatia prezentata.
Va rugam sa reveniti cu un mesaj in care sa precizati numarul dumneavoastra de telefon sau codul de abonat Orange pentru a va putea putea raspunde solicitarii.
Ramanem la dispozitia dumneavoastra prin intermediul sectiunii « Contact » de pe pagina noastra http://www.orange.ro, din aplicatia « Contul meu » sau prin intermediul Serviciului Clienti.
Multumim,
Customer Service Team

@CLAO, prin ce canal ai făcut sesizarea la Serviciul Clienți? Recomandarea noastră este să oferi aceste date (cod abonat, număr de telefon) colegilor noștri pentru a putea face o verificare punctuală a contului tău.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!