Întrebare cu răspuns(uri)

Canalele Eurosport prin satelit

Orange, nu gasiti pe cineva din echipa sa scoata din grila de programe canalele Eurosport? Daca intri pe site in sectiunea TV prin satelit programele Eurosport apar ca fiind in grila de programe. Daca cineva alege abonamentele pentru Eurosport si se ia dupa site este indus in eroare. Poate le scoateti de tot de pe site.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Aceste canale sunt disponibile în grilă pentru abonamentele satelit World HD, Universe HD și Family HD, nu și pentru Local HD.
Tu ce tip de pachet ai?

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

@matei.focsaneanu, bun venit în Comunitate!
Spune-ne, te rog, la ce anume te referi mai exact?
Aici poți vedea toate canalele incluse in grilă pentru cele 3 tipuri de abonamente de TV prin satelit: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/abonament-tv-satelit/

Ma refer la canalele Eurosport 1 si 2 HD. Daca mergi in grila de jos si selectezi "sport" iti apare Eurosport 1 si 2 ca fiind disponibile in grila de programe Orange ceea ce nu e adevarat.

Aceste canale sunt disponibile în grilă pentru abonamentele satelit World HD, Universe HD și Family HD, nu și pentru Local HD.
Tu ce tip de pachet ai?

Am vorbit mai devreme cu un consultant Orange si mi-a spus ca toate canalele Eurosport au iesit din toate grilele Orange TV! Eu nu mai inteleg nimic.

În Orange TV go sunt. Din păcate, nu sunt in locația cu tv satelit, dar o să văd zilele viitoare dacă mai sunt sau nu în grilă! Nu cred că au dispărut!

Salut..Canalele Eurosport sunt in grila Orange satelit...Nu stiu care e problema ta....☺

Geo_3
Geo_3

Geo_3

User level
Nivel
2
798 / 2000
puncte
Custom field 2
Geo_3

Exact! Sunt în grilă și au fost dintotdeauna, fără întrerupere. Cred că a fost problemă la tine legată de recepție.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!