anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming în Danemarca

Dumis
Începător
Sunt în Danemarca acum și am activat optiunea cu 10 euro, am avut credit pe cartela și am activat-o din aplicația my orange. De ce nu îmi merge internetul și celelalte?
2 Răspunsuri 2

svetalex
Senior certificat
Salut! De cât timp ești în Danemarca? Dacă utilizezi cartela de mai mul de 123 zile se aplică Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor roaming SEE. Poți găsi mai multe detalii în link-ul următor: https://www.orange.ro/help/politica-de-utilizare-rezonabil-a-serviciilor-roaming-see-6828

FLo1
#StarMember
Cele 123 de zile sunt intervalul maxim de disponibilitate a utilizării a unei opțiuni cu resurse în roaming (mențiune: nu este opțiune de 123 de zile ci de maxim 30 de zile, dar cu reactivare). Dar, dacă nu ai avut prepay-ul activ permanent pe teritoriul României sau dacă în roaming ai consumat mai mult de 50% din resursele, atunci nu îți vor fi active (resursele) mai mult de 2 luni de zile. Iar dacă nu ai avut cartela activă pe teritoriul României decât înainte de plecare, acea perioadă activă ar putea fi chiar mai scurtă de 30 de zile. În aceste situații, varianta salvatoare este fie credit suficient pe prepayul de Orange, sau un SIM local cu care ai putea să ieși mai ieftin.