Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Pinata Party Campania I - Ce rost are un concurs cu premii ,,epuizate” ?

Am o intrebare!
Ce rost are un concurs cu premii epuizate ?

Adica, care e scopul concursului ? Sa se vada inca odata proasta gestionare a echipei Orange ?

Răspunsuri

Pagina 3 din 3

"Premii fizice cu livrare către Participant care nu au fost revendicate în cursul unei săptămâni se reportează pentru săptămâna următoare a Campaniei. Pentru alocarea și revendicarea premiilor fizice săptămâna este considerat intervalul orar marți, ora 14:00 – marți săptămâna următoare ora 13:59.Stocul de premii fizice se reîntregește săptămânal în fiecare zi de marți după ora 14:00. Valoarea comercială totală maximă a Premiilor fizice cu livrare către Participant acordate în cadrul prezenței Campanii este de 51632,2 EUR (TVA inclus)."
Stocul se întregește Marți dupa ora 14.00, dar după regulament poate fi in orice oră sau in orice zi. Așa am înțeles din regulament.
@Geolim ziceai că ai apăsat pe un premiu la nimereală, în fiecare săptămână sunt alocate diferite premii, nu toate, azi pe mine m -a interesat Tv Samsung, dar mai erau vreo 2 premii. Săptămână viitoare, doar premiile de mai jos:
-Purificator Aer Samsung
-Aspirator robot Xiaomi
-Camera Go Pro
-Casti Samsung Galaxy
-Incarcator Wireless fast
-Baterie externă.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
222 / 750
puncte
Custom field 2

O mare dezamagire!

Va indemn pe toti sa facem cate o plangere scrisa catre ANPC si reclama negativa pe toate grupurile. Sa plateasca amenzi daca tot nu vor sa isi rasplateasca clientii prin concursuri organizate corect si onest. Si bineinteles reziliere contracte de abonament in desfasurare!

Peace.

Si eu eram foarte sceptica..probabil cea mai sceptica si cum zic mereu la misto fara prea mare noroc..si uite ca totusi :D

Iulia.
Iulia.

Iulia.

User level
Nivel
1
159 / 750
puncte
Custom field 2
Iulia.

Salutare, va dau eu o idee : in loc sa faceti pemiile disponibile cu metoda primul venit primul servit (o metoda care este considerata frauduloasa ) mai bine lasati oamenii sa cumpere cu puncte sanse la extrageri pentru aceste premii, iar apoi la extrageri sa oferiti transparenta. Daca lasati tot asa si prima mea impresie a fost ca premiile cele mari sunt revendicate de apropiati ai celor care lucreaza in sistem. Doar va puneti in cap clientii si va deschideti la reclamatii.

Blacklizard
Blacklizard

Blacklizard

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Blacklizard

Am zis că nu mai scriu pe forum, am renunțat să mai particip la Pinata, cum era morala: cel mai "deștept" cedează. Nu merită efortul, timpul si nici măcar punctele acumulate. Unii mai încearcă, le urez succes.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
222 / 750
puncte
Custom field 2

Cum ne asteptam, pe 23.11 la ora 10.15 minute premiile nu erau actualizate..

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
222 / 750
puncte
Custom field 2

Am vrut sa prind troller-ul, s-a dat intr-o secunda..Bataie de joc. Am prins totusi bateria externa...Asta e, neserioasa compania asta

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!