Întrebare cu răspuns(uri)

Recuperare puncte Pinata

Mi ați luat undeva la 600 de puncte din cont. Nu le mai recuperez? Au fost strânse prin încărcarea cartelei, pe mail nu am primit nimic.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Office13, doar ca idee, te-ai uitat cumva in aplicatie, la Pinata Party, sectiunea Status, daca nu cumva iti apare la "Premii revendicate"?

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

In urma cu 3 zile. Am dat sa achiziționeze 100 de gb și mi s a închis aplicația. Am intrat iar și nu le mai aveam. Știu de care vorbești, am mai pierdut o tura când au băgat premiile fictive. Nu înțeleg. Pt că mi am spus offul aici mi ați luat punctele? Puteți verifica in cont. N am nici internet nici punctele vieții. Și puteți verifica cat aveam acum câteva zile

Salut Office13,

Ma indoiesc ca ti le-a luat cineva intentionat. Ceea ce ar avea in schimb mult mai mult sens pentru mine este un bug de aplicatie.

Ai zis ca ti s-a inchis aplicatia. Asta se traduce prin app crash. Caz in care, cererea ta a ramas "in pom". Altfel spus, punctele s-au retras, dar din cauza acelui crash, nu ai apucat sa le si primesti. Iar in cazul asta nu se trimite mail, ceea ce inseamna ca ti s-au luat punctele si nu ti-ai putut revendica premiul.

Trebuie vazut cu baietii de la tehnic, si eventual sa ti se dea punctele inapoi, saaau...activa cei 100GB manual.

Punctele din edițiile <istorie> nu se mai alocă. Dacă întradevăr ai selectat premiul de 100GB, acela e disponibil și ulterior, deci în cazul în care nu e alocat atunci ți se va aloca. Însă dacă ești pe prepay, alocarea bonusului se va face doar dacă ai pe cont o opțiune activă de minim 5 euro. Altfel... degeaba.

Office13, doar ca idee, te-ai uitat cumva in aplicatie, la Pinata Party, sectiunea Status, daca nu cumva iti apare la "Premii revendicate"?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!