Întrebare fară răspuns

Digi - Orange: frecvente diferite in DVB-C?

Salutare,

Am in casa doua fibre, una de la Digi, cealalta de la Orange.
As vrea sa stiu daca pot sa conectez cablul catv de la Orange in acelasi splitter cu cel de la Digi, banuiesc ca se poate daca frecventele DVB-c sunt total diferite pe Orange fata de cele de pe Digi.

Voi ce parere aveti?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu se poate, deoarece se vor bruia, una pe cealaltă. Dar ca fapt divers, poți face acest lucru ca să te convingi singur de acest lucru.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Dacă tot vrei servicii ”2 în 1”, de ce nu alegi un furnizor pe card CI+ și unul clasic (cum îl ai acum) sau printr-o conexiune a unui mediabox cu conectare pe HDMI. Simplu.

Flo1: este o varianta, insa din camera tehnica pleaca catre fiecare TV cate un cablu coaxial. daca se vor bruia unul pe altul nu cred ca voi putea face asta, adica daca sunt aceleasi frecvente DVB-C folosite pe ambii provideri.
In cazul de fata, cred ca singura varianta ar fii doua box-uri DVB-C cu Enigma2 si slot CI/CI+ pe ele si sa dau stream in retea pentru unul din provideri.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!