anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Stoc premii pinata

Office13
Junior
De ce mi ați luat 600 de puncte din cont și cum se face că băgați direct la ora 14 stoc epuizat? 3 persoane am incercat în același timp sa luăm acele căști și era epuizat. Încă se mai fac găinarii de genul in 2021?
7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salut Office13, Ai primit mail cu cod de revendicare? In mod normal iti ia din puncte daca si primesti mail-ul ala cu codul. Daca nu, n-ar trebui sa-ti ia din puncte. Cat despre gainarii...nu stiu, da si tu o cautare "pinata" in comunitate si vezi cata lume se plange de probleme cu concursul asta. Cred ca poti sa-ti faci singur o parere.
Client Orange

Ion111
Începător
Corect, la 14.00 toate premiile au apărut din start "stoc epuizat", poate că e o idee bună să fie postată o captură de ecran cu această înșelătorie!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Nu au aparut direct cu stoc epuizat. Dar a durat cred ca maxim 30 de secunde pana s-au epuizat toate. Am doua screenshot-uri aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2784294-pinata-fiasco-pare-rau-aparut-eroare?answers_page=2#question_2784294_answers Problema e ca eu unul am primit doar erori in momentul in care incercam sa revendic unul dintre premii. Deci, cum ziceam si pe un alt thread, de fost au fost pe stoc, doar ca s-au terminat extrem de repede, si, cel putin in ceea ce ma priveste, n-am primit decat eroare. Nu stiu altii cum au reusit sa si le ia, pentru ca nu parea sa dea decat eroare.
Client Orange

Vio73
#StarMember
Nu știu dacă este neapărat înșelătorie, dar trebuia să aibă mai multe premii de același fel. Nu poți oferi 3 picături într-un ocean și să spui că ai premii!

FLo1
#StarMember
Mai bine era o simpla tragere la sorți și nu era atâta zarvă. Mai multe puncte mai multe .... șanse. Sau puteai să obligi participanții să aleagă singuri în ce ”borcan” al loteriei să-și plaseze ... șansele. Dar nuuuuu, se dorește mâncărime și îngrămădeală ca la unele sporturi de grup. Altfel parcă nu este interesant. Până și Milidge cu Doig sunt deja plictisiți, iar în ultimul spot deja par că așteaptă Crăciunul :)))) Bun marketing cu Pinata dragă Orange, dar organizarea cu aceste premii e ca procesul de vaccinare a onor conducătorilor iubiți ai țării, iar rezultatul vorbește de la sine.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Personal am si mai putina incredere in tragerile la sorti. In special cand ele se desfasoara in culise. Pe de alta parte, nu pot sa nu ma intreb cum au reusit (daca au reusit) ceilalti sa-si ia premiile. Asta e o dilema pentru mine. Pentru ca asa cum eu am primit eroare, cu produsele “in stoc”, la fel ar fi trebuit sa primeasca si ei. Deci, cum se face ca pentru unii functioneaza sistemul, dar pentru altii nu? Nu e aceeasi aplicatie pentru toata lumea? Ca nu poti sa-mi spui ca unii au fost mai rapizi. Daca nu cumva ai gasit o metoda sa intri in joc din alta parte, nu prea vad cum ai putea sa dai click mai repede. Deci…nu e de viteza. Si atunci? Care e problema? De ce unora le functioneaza si altora nu? Intreb doar de curiozitate. Nu e vorba de nicio invidie. Daca au castigat pe merit, felicitari! Dar in continuare as vrea sa stiu cum se face ca unii au primit doar eroare, iar altii au reusit sa-si ia si premiile.
Client Orange

FLo1
#StarMember
Radule, DA, măsluirea unei extrageri este și mai controversată, dar măcar este un proces pentru a cărui bună / rea desfășurare sunt total responsabili (sau nu). Dar când primești răspunsuri ca cele de până acum, cum că n-ai dat tu refresh când trebuia, ai pingul și viteza la net prea... domoală, sau nu te-ai uitat unde trebuie, sau,,,, sau....atunci deja discutăm altfel. Pe scurt, dragă Orange, dacă tot arunci momeala în lacul cu pești, asigură-te că nu se vor mânca nici peștii între ei, iar momeala este suficientă cât să nu regrete peștele care o.... mușcă.