Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Pinata Party- Campania I - cum se face ca dispar stocurile intr-o secunda?

Campania Pinata Party, cum se face ca dispar stocurile intr-o secunda? Am fost pe aplicatie la ora 13:58 am dat refresh si direct stoc epuizat.

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Hai nu vă mai certați... le-am luat eu pe toate... mâine le scot pe LOLx

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Radu dar nu voi accepta decât cryptomonedă :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Sincer nu cred că au fost vizibile premiile in aplicație... Gen să apară unul din produse in stoc. Daca poate face cineva dovada că au fost eu îmi retrag părerea.

@Florin049 au fost mereu persoane care s-au plâns că n-au avut unde să bage codul de revendicare că apărea o eroare

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Florin, de fost au fost. Uite aici printre ultimele mesaje, screenshot-uri din aplicatie: https://comunitate.orange.ro/questions/2784294-pinata-fiasco-pare-rau-aparut-eroare

Problema...e ca primesti eroare cand incerci sa revendici unul dintre premii. Nu primesti nimic pe mail, punctele nu sunt retrase, dar...nici nu reusesti sa-ti iei premiul, pentru ca nu apuci sa treci de primul pas. Si asa a fost din prima saptamana. Inca nu s-a remediat problema asta. Si nu-mi fac sperante ca se va remedia vreodata. Nici in concursul asta, nici in cele viitoare.

Ești un norocos daca ai văzut macar premiile ! La mine au rămas alea de săptămâna trecută. Știe cumva Orange de ce nu s-au schimbat ?!

Salut, Nicu din Bacau! Bun venit în Comunitate!
În aplicație sunt vizibile atât premiile de saptămâna aceasta, cât și cele de saptămâna trecută. Îți recomand să faci un update la ultima versiune a aplicației.

este ultima varianta luata de pe magazin play. nicio treaba... toate imi functioneaza perfect, sparg pinate, premiile nu vrea sa mi le afiseze ! doar pe cele de saptamana trecuta ! saptamana viitoare o sa mi le afiseze pe cele de saptamana asta ! :D

Ultima versiune este 5.2.2.
Așa văd și eu, exact ca în poza atașată de tine, și când dau scroll în jos îmi apar si celelalte, în total 15 premii.

@DanielaH vedeți că mai e și actualizarea pentru Huawei la care subversiunea aplicației diferă de cea din Google Play printr-o singură cifră: de exemplu 5.2.3 e pentru Huawei și 5.2.2 pentruu Google Play.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!