Întrebare cu răspuns(uri)

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Au căzut mai multe : FB, Whatsapp, Messenger, Signal. Doar Telegram mai funcționează aparent.
De când cu scandalul Pandora Papers , au blocat astia tot, sa nu se propage informațiile scurse. C'est la vie !

Azi de dimineata chiar spuneam unor colege ca acum 100 de ani a venit o pandemie dupa un razbel mondial, dar lumea nu s-a isterizat si a mers mai departe, pt ca era obisnuita cu greul, spre deosebire de noi, care ne panicam la cel mai mic disconfort. Am mers mai departe si am zis: daca ramanem fara energie electrica si internet, o sa asistam la sinucideri. Sa speram ca nu se indeplineste tot gandul meu!!!

Se cam împlinește Delifinas. De câteva ore telefonul meu funcționează ca un telefon fix. Am încercat toate metodele și nimic. Habar nu aveam ca sunt picate aplicațiile. Eu credeam ca are probleme telefonul meu.

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3681 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

Nu, Narcisa, telefonul tau e ok, il poti folosi pe alte site-uri, noroc ca functioneaza Comunitatea si poti suna/trimite sms! ;) Aia acum 100 de ani nu aveau nici telefon, poate doar bogatasii si institutiile. Era telegraful, dar costa cat era apelul pe mobil acum 20 de ani la noi, cand comunicam tot telegrafic, cate 3 secunde. :)

Eu unul ma bucur de liniște, nu ma stresează nimeni și nimic la ora asta , și nu pot decât sa zâmbesc când ma gândesc la milioanele de frustrați care nu mai pot sa își pună mizeriile pe internet. Mu ha ha haaaa !

Ideea este eu nu ma pot conecta la wifi, pe tel apare mesajul nu exista conexiune la internet. Încerc sa ma conectez la wifi și ma scoate imediat.

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3681 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

Se mai întâmplă și la case mai mari. Am văzut aseară că nici un telefon nu mai vrea să facă treabă pe aplicațiile astea și l-am lăsat în pace.

Hai măi că și-au revenit. Ce e rău in a avea o pauză de oxigenare și a privi altundeva decât in ecranele de smartphone??? Deci relaxare maximă, nasoleala a trecut.

@Dilimaria: Să înțeleg că erau stringente (adică urgent necesare) aplicațiile de "uatap, facebuc, și mesenger" pentru ziua de astăzi, marți 05.10.2021???? Stai liniștită, școala e în vacanță astăzi, doar nu degeaba se respectă ca zi liberă (nu prin muncă) pentru prima dată în Românica.... ”ziua internațională a Educației”.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!