Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Nu functioneaza whatsapp-messenger-instagram

Daca in aceasta seara nu functioneaza whatsapp-messenger-instagram vinovat este doar zuckerberg - asta inseamna sa ai monopol pe majoritatea retelelor de comunicare raspandite in lume...

  • din partea mea poate sa dea si faliment :))))) sms clasic este mai bun :)

mihai_13
mihai_13

mihai_13

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
mihai_13

Răspunsuri

dupa cum s-a vazut ulterior (chiar si pe Comunitate aici) unii "indivizi" traiesc doar pe facebook virtual iar Internetul pentru ei se rezuma doar la facebook - cum spuneai si tu Florin zic si eu o generatie sa nu zic pierduta zic doar ingusta , o generatie care traieste uitandu-se pe "gaura cheii" fara sa deschida usa ...

mihai_13
mihai_13

mihai_13

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
mihai_13

Da, din păcate, pt generația nouă, viața se derulează doar online și doar pe rețelele de socializare, altceva nu știu să facă pe internet. Și după atâta școală online, examenul de absolvire va consta in a-i pune să deschidă o ușă, dacă mai știu să apese o clanță...

Mihai, îi înțelegeam dacă erau reclamații că nu au acces la servicii de email, de teleconferință (gen zoom/skype)(deși astea noaptea nu prea au justificare), însă să te isterizezi că nu reușești să-ți inventariezi like-urile și alte emoticoane de pe astfel de rețele, sau că meseria ta de spion al activității altora este subit sabotată.... înseamnă că respectiva persoană trăiește într-un univers rupt de realitate. Și ce este și mai trist, este faptul că ÎNCĂ mai trag nădejde că astfel de specimene îmi vor asigura mie pensia de la stat peste vreo câțiva zeci de ani. Sper să mă trezesc din acest coșmar.

OM*G! Nu a functionat WhatsApp, Messenger, Instagram?! Ce-o sa ne facem?! Oamenii nu mai au acces la informatie! Cum zicea un cunoscut de-al meu, "nu ai Facebook, nu existi". Excelent! Prefer asa. :)

Ceea ce e foarte trist e ca unii oameni asociaza functionarea telefonului, sau a serviciului de internet, cu functionarea aplicatiilor de social media. Au picat alea, gata, telefonul se poate arunca la gunoi, si putem sa incepem sa spamam comunitatea Orange cu mesaje de genul "nu functioneaza cartela, nu functioneaza telefonul, nu functioneaza internetul". Vai de noi.

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu
  • pur si simplu ramai dezarmat in fata "prostiei" =nu ai facebook (acces) nu ai internet = :))) si vedeti voi "prostia" este distribuita egal si in Cluj si in Galati :)))
  • ai dreptate Florin - oare "astia" ne vor cotiza noua la pensie :))
mihai_13
mihai_13

mihai_13

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
mihai_13

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!