Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] limitare viteza în masa, profile de acces setate gresit de către Orange

Dragilor, cineva de la voi iar se joaca la butoane și nu știe ce face. De ieri am limitare pe toate numerele la fabuloasa viteza de 100 download și 30 upload. Un profil de limitare binecunoscut deja pentru cei mai din inside. Pe forumul Softpedia deja se plâng câțiva clienți care sunt foarte tehnici de aceeași limitare. Chiar încep sa ma enervez iar și sa ma satur de serviciile oferite de marile corporații.
Se rezolva sau ma portez? Cu tot respectul pentru ce ați făcut pana acum, dar asa ceva nu se întâmplă nici măcar la Digi Mobil.

Răspunsuri

Radule, treaba aceasta am spus-o demult într-o formă sau alta dar prima tendință a colegilor de pe aici este aceea să-ți spună că tu nu te pricepi sau ai făcut ceva greșit...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

La astfel de limitări, nu contează tipul de abonament sau numărul lor. Cel mai bine, la fel ca în roaming, schimbi furnizorul serviciilor, iar problema este ca rezolvată. Chiar toți deodată sau chiar nici unul activ în zonă și să te lase fără semnal este un scenariu mai dificil. Așadar este simplu. Alternativa îți rezolvă problemele întotdeauna. Nu este o constatare, este o ”experiență proprie”.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Din păcate și eu am aceeași pb. Ce viteza? Eu nu pot da niciun mesaj, nu pot descarca nimic. Nu merge nici wifi care e de la digi. Greu fără, net. Nu înțeleg de ce nu am conexiune la internet

Narcisa, nu merge netul pe nici un site (vad ca pe Comunitate poti scrie) sau te referi la retelele de socializare? Tot ce tine de FB si retelele surori e picat in toata lumea. Mai dureaza...

S-a rezolvat.
Deja nici nu îmi mai fac griji dacă vor mai fi probleme, ci mai degrabă când vor fi următoarele și ce se va mai întâmpla. Trăim în România și scade pe zi ce trece calitatea la tot.

@simple_dreams, colegii de la departamentul tehnic ne-au confirmat că, într-adevăr, a fost o problema, dar ea a fost remediată.
Ne pare rău pentru inconvenientul creat.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!