Întrebare fară răspuns

Lipsa semnal Orange Oradea, cartier Velenta

Buna ziua. In zona in care stau Oradea, cartier Velenta, mai exact in apartamentul meu de pe strada Somesului nr 3 nu exista semnal, si nu merge internetul nici pe router nici pe telefonul meu. Pe telefon cum intru in apartament pica la o linie. Oare care ar fii solutia ? Internetul merge oribil de greu ... chiar nu se poate continua asa

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@robertkaszta, bine ai venit în Comunitate! Îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o.
Este o problemă recentă sau este ceva ce persistă de mai mult tim? Oferă-ne, te rog, mai multe detalii.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Persista de mai mult timp. Am fost informat ca si router-ul sa il apropii de geam cat mai mult posibil si am vazut ca merge. Nu e perfect dar merge mai bine . Multumesc oricum . Daca cumva cunoasteti alta solutie astept cu drag raspuns.

Cam acelasi probleme si la M-Ciuc. Merge, doar ca nu intotdeauna..

kicsizoli
kicsizoli

kicsizoli

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
kicsizoli

După cum spuneam în mesajul șters, un alt operator (provider) este soluția ideală. Deși ai vrea un anumit furnizor de servicii, dacă respectivul furnizor nu se deranjează să își îmbunătățească serviciile de emisie în zonă, atunci receptorul (clientul) se vede obligat să aleagă alternativa cea mai bună, atât tehnic, dar și economic.
Dragă Orange, degeaba îți pui angajații să ștergă mesajele care nu-ți convin. Fă investiții și nu promisiuni deșarte. Sunt mai bine de 3 ani de când ți-am spus / scris că în Cluj-Napoca în zonă cu Supermarket și Școală (gimnaziala Agârbiceanu) unde regăseși semnal 4G+, la nici 20 de metri indoor... nu regăsești un 2G decât pe la colțul geamurilor. Și locația nu e în subsol. Jenant.

@robertkaszta, care mai este situația cu semnalul? Colegii ne-au confirmat ca a existat un incident în zona respectivă la finalul lunii septembrie, dar el a fost remediat.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

@robertkaszta: Cine este inițiatorul topicului și ce spera să descopere cu acest topic? Dacă nu se dorește dialog consider că întrebarea inițială a fost o pierdere de vreme a timpului celorlalți.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!