anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Unde pot schimba SIM-ul Orange Romania Communications?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Pentru schimbarea SIM-urilor, suportul este acordat în magazinele Orange Romania Communications de pe întreg teritoriul țării. Lista magazinelor o găsiți aici: https://www.hellofix.ro/shop-locator

 

În viitorul apropiat, SIM-urile clienților cu servicii de mobil asociate celor de fix Orange Romania Communications vor putea fi schimbate și în magazinele Orange. Vă ținem la curent.

 

Update - Din 18 aprilie cartela SIM se poate schimba în oricare magazin Orange (www.orange.ro/shops).

3 Răspunsuri 3

delfinas
#StarMember
Sa inteleg ca doar serviciile fixe au fost preluate de Orange, partea de telefonie mobila Telekom ramanand exclusiv tot magenta...

FLo1
#StarMember
@delfinas: L-ai văzut pe ciobanul Ghiță ridicând în slăvi serviciile fixe (pe fibră au ba)? Aceasta pentru că serviciile fixe (Telefonie fixă, internet și TV) au fost preluate de către Orange, iar Telekom-ul a rămas cu oile lui, adică serviciile oferite doar pe suport mobil (fie ele de telefonie mobilă,TV sau internet). Dar e de înțeles, pentru că și UPC-ul a avut nevoie de mai bine de 2 ani până să renunțe la frunza lor de lotus. În acest timp, rețeta este aceiași, ca la Vodafone: asaltul clienților vechi de servicii fixe Telekom de a se abona inclusiv la serviciile mobile ale Orange. Nimic nu se schimbă, doar numele și culoarea, așa cum bine ai remarcat și tu. LE: MihaelaC, poate aceste topicuri lansate acum la final de septembrie cu tematica ”Telekom”, poate ar fi bine de plasat în tabul Comunității cu ”utile”.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@FLo1 mulțumim pentru sugestie, am marcat topicul cu informații generale și vom urmări pe parcurs dacă este nevoie să marcăm și alte topicuri în tab-ul Utile.