Întrebare cu răspuns(uri)

Evitarea suspendarii nr de telefon trimitand mai multe sms uri

La ce interval de timp poti da un anumit nr de sms uri (per ex un nr maxim de destinatari este 20. programez un mesaj sa se trimita celor 20 de persoane. mai pot trimite cu aceeasi metoda inca 5 mesaje in decursul zilei, dar la ore diferite?) astfel incat sa nu te trezesti cu numarul de telefon suspendat, asa cum am patit o eu‍♀️

Georgi_ana
Georgi_ana

Georgi_ana

User level
Nivel
0
63 / 100
puncte
Custom field 2
Georgi_ana
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Buna, Georgi_ana,

Problema e in termenii si conditiile Orange Prepaid: https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/pdf/2021-08/Bro... (1.7.2 Obligatiile Clientului (6).)

Pentru business-uri, si in special pentru trimirea de mesaje SMS in cantitate mare, sau cu frecventa mare, nu se foloseste o cartela prepaid. Si, sunt destul de sigur ca si la abonament te poti trezi cu abonamentul suspendat dupa un anumit nr de mesaje trimise simultan. Iti las atasat un screehsot ca sa vezi punctual care sunt limitarile impuse.
Ai limita si la nr total de destinatari/zi, ai limita si la frecventa, si la proportia de mesaje trimise vs primite...

Cum poti evita asta? Cel mai simplu cu un abonament dedicat pentru asta. Sau, cum ai facut pana la urma, instiintand Orange Romania de scopul in care se foloseste cartela respectiva. Dar cel mai probabil o sa ai nevoie de un abonament dedicat pentru asta.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (1)

33%

1 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

33% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Bună @Georgi_ana,
Așa cum ți s-a spus deja, cred că trebuie să-ți faci un abonament corporate și rezolvi problema fără bătăi de cap și stress suplimentar.
Cu prepay, vei avea destule probleme în momentele în care nici nu te aștepți și nu poți să-ți duci la îndeplinire ceea ce ți-ai propus, pentru că vor fi întreruperi de genul celor povestite aici.
Baftă!

Multumesc pentru raspuns!nu am de ce sa mi fac un abonament corporate,este doar o situatie unica,nu voi face asta in fiecare luna,nici macar nu voi apuca sa consum nici minutele,nici sms urile din oferta..

Georgi_ana
Georgi_ana

Georgi_ana

User level
Nivel
0
63 / 100
puncte
Custom field 2
Georgi_ana

Da, nu merita sa faci nici macar un abonament simplu pt nevoile tale. Sa speram ca problema cu sms-urile se va rezolva, acum stii si ce trebuie sa faci ca sa eviti situatia actuala.

Atunci da, chiar nu merită. Nu înțeleg nici eu aceste reguli draconice, dar probabil că unii au făcut exces de zel în trecut și de acolo a apărut ideea prin care au fost implementate. Sper să nu mai ai probleme pe viitor!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!