anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] De ce nu se actualizeaza premiile cu livrare in pinata party? Campania I

Adi2510
Junior
In aplicatie apar doar premiile initiale!
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat
În regulament spune ca dupa ora 14:00 se reîntregeste stocul de premii.. deci, mai sunt 3 ore și aproape jumătate, pana apar premiile din săptămâna următoare.. 28.09-05.10

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, Adi!!! Sunt mai multe topicuri deschise pe aceeasi tema, de ex: https://comunitate.orange.ro/questions/2779875-suplimenteza-stocul-pinata-premiile-livrare

Adi2510
Junior
Am si reinstalat aplicatia si imi apar doar premiile pe care le puteam revendica in perioada 21-28 sep. Ciudat...

Jay
Campion certificat
În regulament spune ca dupa ora 14:00 se reîntregeste stocul de premii.. deci, mai sunt 3 ore și aproape jumătate, pana apar premiile din săptămâna următoare.. 28.09-05.10

Adi2510
Junior
Mersi si scuze.

Livra
Junior entuziast
au aparut, direct fara stoc, minunat

Adi2510
Junior
Nu nu. Au aparut disponibile, dar nu am apucat sa iau nimic.

Livra
Junior entuziast
si nici nu vei apuca din pacate, pentru ca sunt direct fara stoc, cand au aparut am dat refresh efectiv doar termosul si sterilizatorul erau cu stoc si la inca un refresh au disparut si acelea, iti dai seama ca totul e mare teapa si nu vom lua nimic:))

vândfân
Junior
Totul e gargară de marketing..

CrifcaVlad
Junior entuziast
Premiile sunt deja 'luate' e doar o păcăleală , am urmărit special astăzi la ora 14:00 fix au actualizat premiile , am dat să iau boxa mi-a dat eroare , la fel și la camera GoPro. Iar trotineta apăruse din prima stoc epuizat .. deci premiile sunt deja date nu sunt pentru noi ..

TheMiez
Începător
produsele direct pe stock epuizat, vrăjeală maximă

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Am primit noutăți de la colegi despre campanie și le postăm pe top 5 cele mai vizualizate topic-uri pe tema Pinata Party pentru a ajunge la cât mai mulți dintre voi. Colegii ne-au comunicat că de mâine, 9 noiembrie se vor face două modificări: va fi actualizat numarul de puncte al premiilor fizice ce pot fi revendicate și stocul de premii fizice se va reînnoi săptămânal, în fiecare zi de marți, în intervalul 10:00 - 18:00. Noul regulament este disponibil aici.

Mulțumim tuturor pentru feedback și pentru semnalarea situațiilor întâlnite în Pinata Party, toate acestea ajută în oferirea unei experiențe îmbunătățite în aplicație.

Stefann
Începător
deci de acum in colo stocul se va actualiza la 10?

DanielaH
Moderator
@Stefann, stocul de premii nu se mai reînnoiește în fiecare zi de marți la ora 14, ci în intervalul 10:00 - 18:00.

Sictiritu
Începător
Deci cand se aculizeaza premiile pentru "Pinata party?" Am stat intentionat de dimineata de la ora 10 pe aplicatie cu refresh continuu ca sa vad daca ele chiar se actualizeaza. Pana la ora 15 nimic. Cineva zicea ca Marti in intervalul 10 - 18, dar nu prea cred ca este adevarat. Pare sa fie mai degraba o campanie de fatada, in care nu exista premiile, ele fiind epuizate continuu indiferent de punctaj.