Întrebare fară răspuns

Samsung S20 ultra 5g - proiectare ecran pe alte dispozitive fara sunet

Buna ziua.
Samsung s20 ultra 5g
Problema - la proiectare ecran pe alte dispozitive nu se proiecteaza si sunetul.
Gen - din browser telefon, caut site filme, apas pe smart view si se proiecteaza ecranul pe televizor dar fara sunet la tv.
Am luat legatura si cu Samsung Romania si am facut remote cu ei pe telefon si nu stiu nici ei ce si cum.
Telefonul are ultimele actualizari android 11, este original, si mai mult am si un S10 plus care face acelasi lucru normal.
(Televizor oled, actualizat cu ultimile softuri), (alte telefoane mai vechi se conecteaza fara probleme)
Ce as putea face ca sa proiectez si sunetul?
Poate nu stiu eu sa umblu in setarile telefonului.
Mentionez ca pe you tube se proiecteza perfect,cu sunet.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Pana sa faci downgrade (ceea ce e mai greu decat pare, mai ales daca n-ai facut niciodata, si e riscant, pentru ca poti foarte usor sa-ti brick-uiesti telefonul), eu zic sa faci un Backup din telefon (la mine e undeva jos de tot in meniu, la System > Backup), si, oricat de improbabil ar fi, incearca si un Factory Reset, fara restore la prima incercare, cu restore la a doua (dupa ce ai testat sa vezi daca iti merge).

Nu fa niciun update dupa reset, si incearca sa nu modifici nimic in setari, astfel incat sa ne asiguram ca ai toate aplicatiile in varianta default. Daca nu merge nici asa...nu stiu ce sa mai zic.

Downgrade nu e imposibil, dar nu ti-l recomand. Ai nevoie de ROM-ul default al celor de la Samsung, ai nevoie de ODIN (cel putin, mai demult asta era softul de service cu care puteai sa faci downgrade la un Samsung), si s-ar putea sa pierzi si garantia pe telefon. Asta in caz ca e inca in garantie. Deci...nu-ti recomand. Plus ca s-ar putea sa-i faci downgrade si sa ramana problema tot acolo. Si atunci chiar ca o sa te oftici.

Ia-le pe rand. Hai sa vedem daca ajuta sa faci reset la factory settings, fara restore de backup. Fa-ti un backup oricum inainte, sa stii ca-l ai pentru mai incolo.

Da, "revenire la setarile din fabrica". Aia e optiunea.

Dar incearca intai Reset Settings ("resetati toate setarile"). In felul asta, daca e vreo setare, ar trebui sa fie resetata acum. Si nu pierzi datele (poze/documente/mesaje etc). Daca le ai pe card, oricum nu le pierzi (daca vrei sa fii extra-precaut, poti sa si scoti cardul din telefon inainte), dar daca sunt pe telefon, revenirea la setarile din fabrica o sa le stearga.

Sicer mi e cam frica,pierd naiba toate aplicatiile,mai fac trading pe bursa,mai primesc email,cred ca dureaza 2 zile pana le refac..

Daca dai pe Reset Settings nu iti sterge aplicatiile. Dar iti va reseta setarile. Acuma, nu ar trebui sa umble la setarile aplicatiilor (app data), ci doar la setarile telefonului, si cred ca asta include si parolele de WiFi.

Alta varianta mai blanda decat asta de Reset Settings...nu stiu. :)) Oricum, daca ti-ai facut backup, ar trebui sa ai toate aplicatiile (nu stiu daca si cu setarile lor totusi). Deci, in caz de Factory Reset, da, e posibil sa-ti puna la loc aplicatiile, dar fara date. In caz de Reset Settings, teoretic cel putin, nu ar trebui sa se atinga de setarile aplicatiilor. Doar de cele ale telefonului.

Asa zice si doamna asta aici (oricum, ar trebui sa-ti apara exact ce nu-ti sterge, inainte sa confirmi actiunea):


Nu stiu daca sunt alti utilizatori cu S20 Ultra... E posibil sa fie. Dar pe langa telefon, mai trebuie sa aiba si televizorul.

Eu cu mare drag te-as fi ajutat, dar nu am nici telefonul, nici televizorul sa incerc. :(

Daca reusesti sa scrii cu rosu, sa-mi spui si mie cum ai facut. :)) Pentru ca la cat de putine optiuni de formatare ai in Comunitate, e imposibil sa scrii cu rosu. Cel putin cu acces de user.

Mult succes! Sper sa mearga!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!