Întrebare fară răspuns

5G pe eSim Galaxy Z Fold2 5G

am pe telefon sim cu abonamnet 4G si esim cu abonament 5G. 5G nu functioneaza nici in Cluj, nici in Bucuresti. ce pot face? e vreo problema de incompatibilitate?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Bun venit in Comunitate, Peter!!!
Telefonul tau are 5G pe eSIM. Poate nu s-a activat din centrala accesul la 5G pt abonamentul tau. Maine trebuie sa suni la 300 sau sa apelezi la Chat si sa soliciti activarea serviciului 5G pe eSIM, conform abonamentului pe care il ai.

am sunat, setarile sunt ok, operatorul ma asigura ca totul e ok dar telefonul nu tine seama de asigurarile lui si nu merge! am sunat si la samsung. si ei ma asigura ca totul e ok. si totusi nu merge.

@PeterTheGreat, s-a rezolvat situația?
Noi ți-am trimis zilele trecute un mesaj privat (pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate) și te-am rugat acolo să ne oferi mai multe detalii.
Dacă situația persistă, așteptăm răspunsul tău prin reply la acel e-mail. Mulțumim.

evident ca nu s-a rezolat! dupa ce m-am plimbat prin diferie locuri prin Cluj in cautarea mult aseptatului 5G, dupa ce fiecare dintre cei 3 operatori a refacut setarile pe care le facuse si ceilalti, a fost emis un tichet si am fost sunat de un domn. m-a pus sa fac test de viteza si cand a auzit ca am 15 md ping, upload 7 Mbs si downlod 2Mbs pe 5G a inchis si nu a mai revenit !!!
acum a aparut un lucru nou, ma aud cu ecou! sa traiasca orengi-gi-gi-gi!

@PeterTheGreat, am primit răspunsul tău. Mulțumim pentru detalii. Le-am transmis colegilor noștri pentru a verifica situația ta.

Salut@ PeterTheGreat!
Colegii nostri din echipa tehnica ne-au comunicat faptul ca modelul de telefon Samsung Galaxy Z Fold2 5G vandut de Orange functioneaza in 5G, el fiind compatibil doar cu banda N78, nu si cu N1.
Printre zonele din Bucuresti in care ar trebui sa iti afiseze 5G, pe ecranul telefonului se numara: Tineretului (Liceul Gh. Sincai), Pta. Unirii (baza Dealului Mitropoliei), Cotroceni (zona INSP, Facultatea de Arhitectura).
Colegii nostri au avut nevoie de informatii suplimentare legate de zonele din Cluj-Napoca in care mergi, iar azi te-au contactat in acest sens. In privinta acestui oras, atunci cand vei avea mai multe amanunte din Cluj, te vom ruga sa revii tu catre colegii de la departamentul tehnic, pentru a furniza mai multe detalii. Multumim si te asteptam sa revii cu informatii noi!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!