Întrebare fară răspuns

Cum este posibil ca premiile fizice din Pinata Party să se epuizeze în doar 3 zile?

Cum este posibil ca premiile fizice din Pinata Party să se epuizeze în doar 3 zile? Nu vă este oarecum?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

s-au epuizat în aceeași zi în care a început ediția a II-a a Pinatei Party și aceasta deoarece sunt limitate ca număr...

S-au terminat in cateva ore (probabil nu mai mult de doua). :)) Si da, asta e si din cauza ca sunt foarte multi utilizatori, dar si foarte putine premii.

iti dai seama ca au bagat 2 tv uri, si 2 telefoane si gata, ce au zis stai ca acum ne da astia bani, puteau pune si ei calumea, ca au de unde, efectiv premiile au intrat direct cu lipsa stoc:)) deci ori sunt fake ori lumea foloseste programe sa faca instant, pt ca am dat refresh la sec sa vad, si in afara de termos nimic nu a fost pe stoc ( termos care sa dus si el in 2 sec

Livra
Livra

Livra

User level
Nivel
1
192 / 750
puncte
Custom field 2
Livra

Voi chiar n-aveți altă treabă?! Nu pe bune... parcă v-apucă strechea... vedeți că smartphone-ul și playstation au fost puse în joc pentru că săptămâna trecută n-au putut fi revendicate în timp util?

nu au fost puse in joc, pur si simplu au lasat si premiile de sapt trecuta in lista, atata tot

Livra
Livra

Livra

User level
Nivel
1
192 / 750
puncte
Custom field 2
Livra

ciudat că eu n-am văzut toate premiile de săptămâna trecută... oricum eu am o singură țintă NET NELIMITAT... las pe alții să viseze la cai portocalii pe pereți magenta :)

Din păcate, nu prea poți lua nimic, pentru că la toate produsele scrie ,,stoc epuizat". Nu prea înțeleg treaba asta că poți câștiga, dar nu sunt premii! Bonusuri din acelea cu net, minute și tv go nu mă interesează!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!